Search
Close this search box.
Search

Προ των πυλών οι κινητοποιήσεις αγροτών

Πριν 9 έτη

Σε κινητοποιήσεις θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα αγρότες και κτηνοτρόφοι, κατά των προωθούμενων φορολογικών μέτρων που αφορούν τον κλάδο τους.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι από τη Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλία και την Αττική ανταποκρίθηκαν την Κυριακή στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων και συμμετείχαν στη σύσκεψη που πραματοποιήθηκε στη Λάρισα, αποφασίζοντας να προβούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις, μεταξύ αυτών και κάθοδο στην Αθήνα και κλείσιμο δρόμων, με σκοπό να μην επιτρέψουν να εφαρμοστεί η “άδικη και βάναυση” φορολόγηση που θα αποτελεί τεράστιο πλήγμα για τον κλάδο τους.

Στην σύσκεψη μετείχαν και οι αλιείς της Μαγνησίας, όπως και ο πρόεδρος των Λαϊκών Αγορών Ελλάδος. Κοινός τόπος η αγανάκτηση όλων για τα επερχόμενα μέτρα αλλά και η απόφαση να αντιδράσουν δυναμικά ώστε να μην εφαρμοστούν.

Σύντομα θα καθοριστεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης των κινητοποιήσεων, με ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Παράλληλα την ερχόμενη Κυριακή θα λάβει χώρα η αγροτική σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.