Search
Close this search box.
Search

Πρόεδρος Βενζινοπωλών για τη βόμβα: Θα είχα εξαϋλωθεί – Αυτά τα λαμόγια οι λαθρέμποροι

Πριν 7 έτη

«Η έκρηξη έγινε το 05:20 και 05:50 θα άνοιγα, και θα είχα εξαϋλωθεί… Δέκα βήματα είναι το πρατήριο από το σπίτι μου» αναφέρει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας Μιχάλης Κιούσης μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στο πρατήριό του, η οποία οφείλεται σε βόμβα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

«Έχουν σπάσει τα τζάμια σε δύο οικοδομικά τετράγωνα» δήλωσε ο Μιχάλης Κιούσης, περιγράφοντας στον ΣΚΑΙ την ισχύ της έκρηξης.

«Δεν μπορώ να το εξηγήσω, είναι ανεξήγητο… Δεν πάει κάπου το μυαλό μου, μόνο με την ιδιότητα ως προέδρου μού πάει αν έχω ενοχλήσει τίποτα λαμόγια του χώρου» ανέφερε.

Όπως εξήγησε, ο κ. Κιούσης, δεν έχει προσωπικές διαφορές με κανέναν, και δεν είχε δεχθεί απειλές το προηγούμενο διάστημα.

Ισχυρή έκρηξη από τη βόμβα

Η έκρηξη σημειώθηκε στο πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Ανάβυσσο. Από την έκρηξη δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Ωστόσο, η φωτιά που προκλήθηκε ήταν μεγάλη και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες οι οποίοι επιχείρησαν με 6 οχήματα.

Καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η έκρηξη προκλήθηκε από αυτοσχέδιο μηχανισμό, στο σημείο βρίσκονται αυτή την ώρα άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, καθώς και του Τμήματος Εκβιαστών.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.