30.11.2020    23:12

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Πάτρας! (video)

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα στην οδό Παπαφλέσσα στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας που κρατούσε κυνηγετικό όλπλο διαπληκτιζόταν με έναν άλλο έξω από αρτοποιείο. Επί τόπου έφτασε η αστυνομία και το όπλο του άνδρα εκπυροσκρότησε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση, ο δράστης συνελήφθη και βρίσκεται αντιμέτωπος με το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής. Κρατείται στην Υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Πατρών ενώ δεν θα του ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς είναι φανερό ότι δεν είχε αυτή την πρόθεση.

 

Σύμφωνα με τους υπαλήλους του καταστήματος, ο 52χονος άντρας ο οποίος είχε «διαφορές» με τον υπάλληλο πήγε στο κατάστημα που εργαζόταν ο νεαρός, στην οδό Παπαφλέσσα με μία καραμπίνα και ένα τσεκούρι! Τον απείλησε, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, και επί τόπου έφθασαν τουλάχιστον δέκα αστυνομικοί.

Ήδη είχε πυροβολήσει με την καραμπίνα έναν κάδο απορριμμάτων έξω από το κατάστημα και πυροβόλησε στη συνέχεια και κατά του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που έπεσε πάνω του για να τον συλλάβει. Ο αστυνομικός σώθηκε από θαύμα.