Search
Close this search box.
Search

Πότε θα κυβερνήσει ο Μητσοτάκης; – Το αποκάλυψε ο ίδιος…

Πριν 8 έτη

 

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να επιμένει στο αίτημα για εκλογές, παρόλο που έκλεισε η αξιολόγηση, αλλά ο ίδιος φαίνεται να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως η κυβέρνηση Τσίπρα εχει δρόμο ακόμα.

Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός πως στην χθεσινή του ομιλία στη Βουλή έκανε αναφορά στο κυβερνητικό πρόγραμμα που ετοιμάζει η ΝΔ αλλά από το 2017.

Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων πως “για αυτό και σήμερα θα μιλήσω πρώτα από όλα στις Ελληνίδες και στους Έλληνες που αναρωτιούνται: Υπάρχει τελικά άλλος δρόμος από αυτή την καταστροφική κατηφόρα που σέρνετε τη χώρα;  Εμείς μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, κάτι άλλο, κάτι καλύτερο; Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για το διαφορετικό δρόμο, για την Ελλάδα της πενταετίας 2017-2021.  Για τις δυνατότητες της χώρας μας, για όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε με τη δική μας πολιτική πρόταση μέσα από συμφωνία αλήθειας με την κοινωνία αλλά και με μια νέα συμφωνία αλήθειας με τους εταίρους μας”.

Προηγουμένως, βέβαια από το βήμα της Βουλής ο Δημήτρης Σταμάτης υποστήριζε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2017 θα είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Με λίγα λόγια οι όποιες εξελίξεις, τουλάχιστον για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αν δεν υπάρξει κάποιο «ατύχημα» στο ενδιάμεσο, μεταφέρονται για την άνοιξη του 2017.

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.