-->
06.02.2023

Ρίτα Γουίλσον: Η σύζυγος του Τομ Χανκς προειδοποιεί για τις παρενέργειες της χλωροκίνης

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την ανάρρωσή της από τον κορωνοϊό έδωσε η σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, στην οποία μίλησε για τις πολύ σοβαρές παρενέργειες των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται ως θεραπεία.

Το ζευγάρι είχε διαγνωσθεί θετικό στον κορωνοϊό τον προηγούμενο μήνα και είχαν παραμείνει στην Αυστραλία, όπου βρίσκονταν εκείνη την περίοδο, μέχρι να αναρρώσουν πλήρως.

Η 63χρονη στη συνέντευξή της μίλησε αρχικά για τα συμπτώματα. «Ένιωθα πολύ πόνο, ήμουν άβολα και δεν ήθελα να με ακουμπάνε, μετά ήρθε και ο πυρετός.»

Όπως είπε ο πυρετός ανέβηκε μέχρι και 39ο C και ένιωθε τόσο έντονα ρίγη όπως ποτέ στο παρελθόν.

Η Γουίλσον αποκάλυψε ότι ως θεραπεία της χορηγήθηκε χλωροκίνη, το φάρμακο για την ελονοσία. Μπορεί να βοήθησε να πέσει ο πυρετός της, όμως, όπως υποστήριξε είχε και πολλές παρενέργειες. Αισθανόταν ναυτία, δεν μπορούσε να περπατήσει και ένιωθε αδυναμία.

«Νομίζω πως οι άνθρωποι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με το συγκεκριμένο φάρμακο», προειδοποίησε και προσέθεσε πως « δεν ξέρουμε πραγματικά αν βοηθά όντως στην περίπτωση του κορωνοϊού.»

Επίσης, είπε πως ο Τομ Χανκς δεν εμφάνισε τόσο έντονα συμπτώματα όσο εκείνη. Το ζευγάρι πλέον έχει γυρίσει σπίτι του στο Λος Άντζελες και είναι καλά στην υγεία του.Διαβάστε επίσης