-->
20.04.2024

Ραγκούσης: Η Γεννηματά εξυπηρετεί τα σχέδια του Μητσοτάκη

Κληθείς -από το ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»- να σχολιάσει τα σενάρια που τον ήθελαν να συμμετέχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα, ο Γιάννης Ραγκούσης ανέφερε: Άλλο είναι το ρεπορτάζ και τα σενάρια και άλλο «η κινητοποίηση ενός συγκεκριμένου τάγματος δολοφονίας χαρακτήρων».

Έκανε δε, λόγο για ακροβολισμένους, μισθωτούς σε συγκεκριμένα οικονομικά και πολιτικά κέντρα και έχουν στόχο να πλήξουν χαρακτηρολογικά οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε θεωρούν ότι τους χαλάει το κεντρικό αφήγημα, το «αμήν και πότε θα κάνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό», για να εξυπηρετήσουν τα οικονομικά και άλλα ατομικά, προσωπικά τους συμφέροντα. Αυτό εξελίχθηκε και στην περίπτωση αυτή, όχι μόνο με μένα, με πολλούς ακόμη».

Ωστόσο, υποστήριξε ο πρώην υπουργός, «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και ήρθε η ώρα (…) εγώ είχα προαναγγείλει ότι δεν υπήρχε τέτοιο σενάριο σε εξέλιξη. Άρα, είχα κάθε δυνατότητα χθες να ξαναπώ όλα όσα πιστεύω, αποδεικνύοντας ότι δεν τα λέω με ιδιοτέλεια, αλλά και πόσο πραγματικά επικίνδυνο και οργανωμένο είναι αυτό το τάγμα δολοφονίας χαρακτήρων, που έχει ως κέντρο τον γνωστό όμιλο Μαρινάκη-Μητσοτάκη», όπως είπε ο κ. Ραγκούσης.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι «αυτοί θέλουν να κρατήσουν υποδουλωμένο τον χώρο της κεντροαριστεράς, το Κίνημα Αλλαγής στο τσεπάκι τους -και δυστυχώς η Φώφη Γεννηματά τους τα έχει δώσει όλα, για να το έχουν ανά πάσα στιγμή, μετά τις εκλογές, ως ένα όργανο εξυπηρέτησης των πολιτικών τους σχεδιασμών (…) έχει υπαχθεί πλήρως στην εξυπηρέτηση των εκλογικών σχεδίων του κ. Μητσοτάκη».

 Διαβάστε επίσης