Search
Close this search box.
Search

Ρεκόρ για το Instagram -Ξεπέρασε τους 500 εκατομμύρια χρήστες

Πριν 8 έτη

Οι αριθμοί στο Instagram αυξάνονται ραγδαία, αφού σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση, η εφαρμογή κατάφερε να ξεπεράσει τους 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Ένα τέτοιο νούμερο σίγουρα προκαλεί ίλιγγο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα 300 εκατομμύρια επισκέπτονται καθημερινά την εφαρμογή με το με το 80% των χρηστών να προέρχονται από χώρες εκτός των ΗΠΑ.

Ακόμα ένα εντυπωσιακό στοιχείο είναι οι 95 εκατομμύρια αναρτήσεις και τα 4 δισεκατομμύρια likes που γίνονται κάθε μέρα, ενώ το επίτευγμα… μεγαλώνει κι άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι μόλις πριν δέκα μήνες είχε ανακοινωθεί ότι οι χρήστες έφτασαν τα 400 εκατομμύρια!

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση του Instagram σχετικά με το ρεκόρ: «Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι Instagrammers ξεπέρασαν τους 500 εκατομμύρια. Ανεξάρτητα από το αν είστε ένας εικονογράφος ή ένας αστροναύτης στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, κάθε φωτογραφία και βίντεο που διαμοιράζεστε σας φέρει πιο κοντά σε φίλους και ενδιαφέροντα. Σας ευχαριστούμε για το πάθος σας να μοιράζεστε τους κόσμους σας».

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.