-->
13.06.2024

Ρωμανός: «Υπήρξε αστοχία με τις μάσκες όμως θα διορθωθεί»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και στην εκπομπή του Βασίλη Αδαμόπουλου, μίλησε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Μιλώντας για τον σάλο που προκλήθηκε από τις μάσκες που μοιράστηκαν στα σχολεία σε λάθος μέγεθος, ο κ. Ρωμανός, χαρακτήρισε αστοχία τα όσα έγιναν. Όπως είπε, η κυβέρνηση αμέσως διορθώνει τις όποιες αστοχίες της (όπως ΚΕΚ και τώρα μάσκες), ενώ υπογράμμισε ότι ήταν μια διαδικασία που έτρεξε με πρωτοφανείς ρυθμούς.

«Συμμετείχαν 20 ανάδοχοι» όπως είπε, ενώ για το θέμα πληρωμής που ανέρχεται περίπου σε 6 εκατομμύρια ευρώ, ο κ. Ρωμανός σημείωσε ότι αυτό θα γίνει όταν δοθούν οι σωστές μάσκες. Σχολίασε επίσης, ότι «οι λάθος μάσκες είναι μια ποσότητα και δεν αφορά όλες τις παρτίδες».

Τέλος, ο κ. Ρωμανός, μίλησε για το ερώτημα που κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί «μπλοκάρονται» λογαριασμοί από τα υπουργικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κ. Ρωμανός, αιχμηρά σχολίασε ότι «ενώ η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όπως είναι η κρίση στα ελληνοτουρκικά, την πανδημία, την οικονομία ο ΣΥΡΙΖΑ, καταθέτει ερώτημα για τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ». Και αυτό όπως είπε, «λέει πολλά για το αντιπολιτευτικό αδιέξοδο που βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».Διαβάστε επίσης