-->
06.02.2023

«Σαφάρι» ελέγχων της Αστυνομίας στην Πελοπόννησο – 72 συλλήψεις

κτεταμένους ελέγχους για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, αλλά και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποίησε την Τετάρτη η Αστυνομία σε πολλές περιοχές της Κορινθίας, της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Μεσσηνίας και της Λακωνίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την διάρκεια των ελέγχων, προσήχθησαν, στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα, 128 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 72 κατηγορούμενα για διάφορα αδικήματα. Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν, μεταξύ άλλων, τέσσερα άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών, έξι άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, 18 άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, έξι άτομα για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού, ένα άτομο για παράβαση του γενικού οικοδομικού κανονισμού κ.ά.

Ακόμη, εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής, σε Αργολίδα και Λακωνία, ενώ κατασχέθηκαν δενδρύλλια και μικροποσότητες κάνναβης.

Επίσης, έγιναν έλεγχοι σε 673 αυτοκίνητα και βεβαιώθηκαν 311 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ συνελήφθησαν 18 άτομα για παραβάσεις του ΚΟΚ.Διαβάστε επίσης