Search
Close this search box.
Search

Σε ήρεμο κλίμα η συνεδρίαση της γαλάζιας ΚΟ – Επίθεση στην κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο

Πριν 9 έτη

Σε ήρεμο κλίμα  η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε από την αρχή ότι το μοναδικό θέμα συζήτησης θα ήταν το πολυνομοσχέδιο και η στάση που θα κρατήσει απέναντι σε αυτό η Νέα Δημοκρατία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε κριτική στις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου, αλλά άφησε ανοιχτό να στηριχθούν συγκεκριμένα μέτρα που φέρνουν ανάπτυξη, όπως είναι οι αποκρατικοποιήσεις.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης πρότεινε να απορριφθούν συνολικά όλα τα άρθρα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό».

Τέλος ο Απόστολος Τζιτζικώστας, τόνισε πως το πολυνομοσχέδιο είναι 90% φόροι και καταστρέφει την ελληνική κοινωνία, ενώ έκανε λόγο για ένα καταστροφικό επτάμηνο, στο οποίο η διαχείριση της κρίσης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αποδείχθηκε χειρότερη από την ίδια την κρίση. Σύμφωνα με τον κ. Τζιτζικώστα το μνημόνιο αυτό εκφράζει απόλυτα τον κ. Τσίπρα καθώς, όπως είπε, είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των ιδεοληψιών του.

Τώρα όσον αφορά τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, οι κ.κ. Καράογλου, Σαλμάς και Χατζηδάκης θέλησαν να θέσουν το θέμα όμως ο κ. Μεϊμαράκης, έσπευσε να παρέμβει για να μην διεξαχθεί αυτή η συζήτηση, καθώς όπως τόνισε η σημερινή συνεδρίαση αφορά το πολυνομοσχέδιο και τη στάση που θα κρατήσει η Νέα Δημοκρατία και όχι τις εσωκομματικές διεργασίες της γαλάζιας παράταξης.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.