Search
Close this search box.
Search

Σε στάση αναμονής στον ΔΟΛ λίγο πριν τη νέα εποχή – Oι πρώτες αλλαγές – Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται

Πριν 7 έτη

Την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένεται να υπογράψουν τις απολύσεις τους οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ ενώ το επόμενο βήμα για όσους μείνουν θα είναι οι νέες συμβάσεις με την εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Αυτή η διαδικασία όμως μπορεί να οδηγήσει για κάποιες μέρες στην αναστολή της έκδοσης των εφημερίδων ΝΕΑ και ΒΗΜΑ έστω και για λίγα 24ωρα αφού τυπικά οι εργαζόμενοι δεν θα γνωρίζουν ποιοι συνεχίζουν και ποιοι όχι αφού δεν θα έχουν προλάβει να υπογράψουν τις νέες τους συμβάσεις.
Μια τέτοια εξέλιξη όμως δεν είναι καλή για το κύρος που θέλουν να επανακτήσουν τα έντυπα του ΔΟΛ υπό τον Μαρινάκη και για αυτό εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα ώστε να μην τραβήξει σε χρόνο η διαδικασία.
Την ίδια ώρα γίνονται και οι πρώτες αλλαγές στο οργανόγραμμα του ΔΟΛ. Όπως πρώτο έγραψε το 15minutes.gr ο μέχρι πρότινος διευθυντής του Βήμα fm Νότης Παπαδόπουλος, αναλαμβάνει διευθυντής σύνταξης στην Καθημερινή ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο σημερινός διευθυντής σύνταξης της Καθημερινής Γιώργος Μαντέλας αφήνει το Φάληρο και ανηφορίζει για τον ΔΟΛ και το ΒΗΜΑ ως νέος διευθυντής σύνταξης της κυριακάτικης εφημερίδας.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.