-->
05.12.2022

Σοκ: Παρακολουθούσαν με κρυφές κάμερες ακόμα και την Εθνική ομάδα

Σοκάρουν τα δύο νέα πορίσματα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΠΔΕ της ΕΠΟ, καταγγέλοντας υπόγεια συστήματα παρακολούθησης στο Πάρκο Γουδή, αλλά και κρυφές κάμερες στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά! Σφοδρή επίθεση στην προηγούμενη διοίκηση.Διαβάστε τα συγκλονιστικά πορίσματα  παρακάτω.

Νέες απίστευτες καταγγελίες από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, που εξαπολύει δριμεία κριτική στην προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ, κάνοντας λόγο για πρόσωπα «που λέρωσαν το άθλημα», ενώ τονίζει ότι θα στείλει τα δύο νέα πορίσματα στη Δικαιοσύνη.

Όπως αναφέρουν τα πορίσματα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΠΔΕ, είχαν τοποθετηθεί εδώ κι αρκετά χρόνια κρυφές κάμερες ακόμη και στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, για να παρακολουθούν την Εθνική ομάδα! Παράλληλα γίνεται λόγος για υπόγεια συστήματα παρακολούθησης στο Πάργκο Γουδή, καταγράφοντας όσα γίνονταν στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Όπως σημειώνεται μάλιστα, οι συγκεκριμένες κάμερες κι ο καταγραφικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να παρακολουθούνται οι κινήσεις και οι συνομιλίες όλων όσον βρίσκονταν στους χώρους του προπονητικού κέντρου διαδικτυακά, ακόμη και μέσω κινητού τηλεφώνου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων ασφαλείας, συμπληρωματικά στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή και αιφνιδιαστικά στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στον Άγιο Κοσμά, που διενεργήθηκαν από ιδιωτική ανεξάρτητη εξειδικευμένη εταιρεία, από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ομοσπονδίας δίνονται στη δημοσιότητα τα δύο πορίσματα και ανακοινώνονται τα παρακάτω.

«Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ, με οργή, βαθειά απογοήτευση και αίσθημα αισχύνης για όσα αποκαλύπτονται στην κοινή γνώμη στη διάρκεια της θητείας της, αναφορικά με τις προηγούμενες μεθόδους διοίκησης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, παραδίδει στην δημοσιότητα και αποστέλλει στη Δικαιοσύνη νέα πορίσματα, που πιστοποιούν την ύπαρξη εν λειτουργία μηχανισμών παρακολούθησης των υπαλλήλων της, των διεθνών παικτών και των εθνικών προπονητών στο προπονητικό κέντρο των Εθνικών Ομάδων στον Άγιο Κοσμά, τα οποία είχαν τοποθετηθεί εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά και την αποκάλυψη υπόγειας εγκατάστασης για την τοποθέτηση μηχανισμού καταγραφής των παρακολουθήσεων στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στο Γουδί.

Η ντροπή της τοποθέτησης των μηχανισμών αυτών, προφανώς επακόλουθο αντίστοιχων μηχανισμών που βρέθηκαν στα γραφεία της Διοίκησης της ΕΠΟ και στην είσοδο των γραφείων της ΚΕΔ, βαρύνει όλους όσους υιοθέτησαν ή, αν γνώριζαν, δεν κατάγγειλαν τις πρακτικές αυτές και πλήττει βαριά το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Είναι ζήτημα τιμής, αλλά και καλώς νοούμενου συμφέροντος κάθε πλευράς που μετέχει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο -επαγγελματικής ή ερασιτεχνικής ομάδας, ένωσης σωματείων αλλά και κάθε ποδοσφαιρικού παράγοντα ατομικά- να μην σιωπήσει, να μην επιτρέψει οιαδήποτε προσπάθεια συγκάλυψης μπορεί πιθανώς να επιχειρηθεί, αλλά να αποδοκιμάσει δημόσια τις πρακτικές αυτές και να συμβάλει έμπρακτα -δηλαδή επικουρώντας την ΠΔΕ της ΕΠΟ και τις αρμόδιες κρατικές αρχές- στην οριστική εξάλειψη τους και την τιμωρία των προσώπων που λέρωσαν το άθλημα με αυτές από την Ελληνική Δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης