-->
08.12.2023

Σοκ στην Πάτρα: Στρατιωτικός βούτηξε με τη στολή του στο κενό

Ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει την Πάτρα, εκεί όπου ένας πολίτης έγραψε τον τραγικό του επίλογο εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το θύμα είναι ο Ε.Α.,  στρατιωτικός περίπου 45 ετών και πατέρας ενός 18χρονου παιδιού, ο οποίος προέβη στο απονενοημένο διάβημα με βουτιά θανάτου από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε με την οικογένειά του, επί της οδού Καρπασίας, στην περιοχή της Αγυιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας μόλις είχε γυρίσει στο διαμέρισμά του από την 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας, όπου εργαζόταν ως μόνιμος της Ελληνικής Αεροπορίας,  και χωρίς καν να βγάλει τη στολή του βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε στον ακάλυπτο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έφτασε άμεσα στο τόπο της τραγωδίας. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά και το κακό είχε προλάβει να γίνει.

Οι άνδρες της αστυνομίας βρήκαν σύμφωνα με στο εσωτερικό του σπιτιού του σημείωμα στο οποίο το θύμα εξηγεί στην οικογένειά τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη απελπισίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος οικογενειάρχης αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία προφανώς έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να δώσει δραματικό τέλος στη ζωή του.Διαβάστε επίσης