-->
05.12.2022

Σπάει ο πάγος στη ΝΔ: Ορίστηκε συνάντηση Μητσοτάκη – Μεϊμαράκη

Συνάντηση συμφιλίωσης με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη θα έχει σύμφωνα με πληροφορίες το μεσημέρι της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί, στις 12:30 μμ, στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση στήριξης του πρώην Προέδρου της ΝΔ στον κ. Μητσοτάκη, όπου και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έστειλε μήνυμα προς τα κομματικά στελέχη της Ρόδου, με αποδέκτες άπαντες τους γαλάζιους ανά την Επικράτεια, να στηρίξουν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παράλληλα, ο κ. Μεϊμαράκης επεσήμανε, σε συνομιλητές του, πως μείζον είναι όλα τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δώσουν μάχη κατά της συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σήμερα ο «Βηματοδότης”, εστιάζοντας στην περιοδεία του πρώην προέδρου της ΝΔ στη Ρόδο. «Θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε τον Κυριάκο να σταθεί στα πόδια του. Θα πρέπει να τον ενισχύσουμε, να ενισχύσουμε και τις κομματικές οργανώσεις. Θα μείνουμε στη ΝΔ, να δώσουμε τη μάχη έναντι του ΣΥΡΙΖΑ”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε διάλογο που είχε με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης