Search
Close this search box.
Search

Στα έδρανα της Βουλής αντίπαλοι, στο παρκέ συμπαίκτες…

Πριν 9 έτη

Το μπασκετικό παρκέ ενώνει τους βουλευτές των κομμάτων, που αγωνίζονται με τα ίδια χρώματα με την ομάδα μπάσκετ της Βουλής.

Μια ομάδα που δημιουργήθηκε πριν 8 χρόνια από τους Αντρέα Λοβέρδο και Γιάννη Ιωαννίδη και πλεόν στελεχώνεται από νυν και πρώην βουλευτές, πολιτευτές και συνεργάτες βουλευτών.

ImageHandler

Μετά την περσινή κατάκτηση της τρίτης θέσης στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, η ομάδα θα δώσει φιλικούς αγώνες με παλαίμαχους της Ρεάλ Μαδρίτης, του Παναθηναϊκου και του Ολυμπιακού.

Μετά μάλιστα τη μη εκλογή του Γιάννη Ιωαννίδη στη Βουλή, η ομάδα έχει μείνει ακέφαλη και ο αρχηγός Αντρέας Λοβέρδος κατά την τελετή παράδοσης του κυπέλλου στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση του πρότεινε να αναλάβει χρέη κόουτς.

IMG_1656

Οι βασικοί παίχτες είναι ο Αντρέας Λοβέρδος, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Χρήστος Δήμας από τη ΝΔ, ο Πέτρος Κωνσταντινέας από το ΣΥΡΙΖΑ, ο Μ. Γεωργιάδης(γιός της συζύγου του Β. Λεβέντη) από την Ένωση Κεντρώων και ο Λεωνίδας Γεωργιάδης, αδελφός του υποψήφιου για την προεδρία της ΝΔ, Άδωνι, ο Θάνος Πλεύρης.

9A7AB8F0A4D6529AD34324E51D2A4941

Μάλιστα στέλεχος είναι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος όμως δε δίνει πάντα το παρόν λόγω υποχρεώσεων αλλά όταν το κάνει “τη μουσκεύει τη φανέλα” όπως δηλώνει ο… captain Λοβέρδος.

Το ραντεβού της ομάδας είναι κάθε Τετάρτη μεσημέρι στο κλειστό της Καλλιθέας, με τον Γιάννη Παπαγεωργίου να εκτελεί χρέη γυμναστή.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.