Search
Close this search box.
Search

Στα κάγκελα οι “γαλάζιοι” δήμαρχοι με την Πειραιώς και τον Βορίδη

Πριν 7 έτη

Μια μυστική σύσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου έδειξε με τον καλύτερο τροπο το τι συμβαίνει στον χωρο της αυτοδιοίκησης και στους Δημάρχους που προέρχονται απο τη ΝΔ.

kede

Οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, που βρέθηκαν στο Μαρκόπουλο, θεωρούν οτι η ηγετική ομάδα της ΝΔ δεν στηρίζει το μέτωπο που έχει ανοίξει η ΚΕΔΕ με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη για τις αλλαγές που προωθεί και την απλή αναλογική.

Ακόμα και ο κατά τα άλλα μαχητικός Μάκης Βορίδης που είναι τομεάρχης Εσωτερικών δεν σηκώνει το θέμα ενώ έχει κάνει μόνο μια δήλωση για τις αλλαγές που σχεδιάζει το υπουργείο.

voridis-poalk-610x357

Οι Δήμαρχοι έχουν αποφασίσει να κλιμακώσουν τον αγώνα τους ενώ δεν είναι τυχαίο ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, όχι μόνο εκ της θέσεως του, σηκώνει όλο το βάρος αφού έχει τα αντανακλαστικά και την εμπειρία να βγει μπροστά στην κόντρα με τον Σκουρλέτη.

patoulis-skourletis

Ο Πατούλης μάλιστα χαρακτήρισε “λίγο”… τον Σκουρλέτη για να τρέξει την μεταρρύθμιση της αυτοδιοίκησης ενώ έχει ξεκινήσει και περιοδείες ενημέρωσης σε όλη την χώρα.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.