Search
Close this search box.
Search

Στην κορυφή του κόσμου ο Πετρούνιας

Πριν 9 έτη

Με μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε ο κορυφαίος γυμναστής στους κρίκους, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Γλασκώβης.

Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση της Ευρωπαϊκής κορυφής ο Έλληνας πρωταθλητής απέδειξε πως είναι ο κορυφαίους του κόσμου, σε ένα δύσκολο πρόγραμμα που του έδωσε 15.800 βαθμούς. Εμφάνιση πολύ κοντά σ’ αυτή που τον έστειλε στον τελικό, αφού συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία (15.900) των προκριματικών.

Έτσι πήρε την απευθείας πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου θα κληθεί να επαναλάβει τον άθλο του και να επιβεβαιώσει ακόμα μια φορά πως είναι ο καλύτερος. Μάλιστα, η πρόκρισή του σημαίνει πως θα ανοίξει μια θέση για άλλον Έλληνα αθλητή που θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το Ρίο μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.