22.10.2020    06:05

Στη Χιλιαδού τα γυρίσματα της διεθνούς συμπαραγωγής «Triangle of Sadness» – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στην παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα της νέας κινηματογραφικής ταινίας «Triangle of Sadness» του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Σουηδού σκηνοθέτη, Ρούμπεν Έστλουντ.

Πρόκειται για μια πολυδάπανη κινηματογραφική παραγωγή εκατομμυρίων δολαρίων και τα γυρίσματα εκτός από την Εύβοια, θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με πληροφορίες και σε διάφορα νησιά του Ιονίου.


Το «Triangle of Sadness» αποτελεί το αγγλόφωνο ντεμπούτο του σκηνοθέτη. Σύμφωνα με το σενάριο, στη διάρκεια μιας πολυτελούς κρουαζιέρας, τα πράγματα ξεφεύγουν εκτός ελέγχου όταν ο καπετάνιος αποφασίζει να εκδικηθεί τα μοντέλα – επιβάτες του. Τους σερβίρει ένα υπερβολικά πλούσιο γεύμα, στην διάρκεια μιας σφοδρής καταιγίδας, και στη συνέχεια βρίσκονται ναυαγοί σε ένα έρημο νησί με την ιεραρχία της δύναμης να αλλάζει ριζικά και μια μεσήλικη Φιλιππινέζα καμαριέρα να έχει το πρόσταγμα στον αγώνα της ομάδας για επιβίωση.

Στο ελληνικό κομμάτι της παραγωγής εμπλέκεται ο Γιώργος Καρναβάς, παραγωγός και ιδρυτής της Heretic, ενώ σε πρωταγωνιστικό ρόλο εμφανίζεται ο Αμερικανός ηθοποιός Γούντι Χάρελσον.


Στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram της σουηδικής παραγωγού εταιρείας Plattform Produktion ήδη έχουν κοινοποιηθεί στιγμιότυπα από τα γυρίσματα στη Χιλιαδού, όπου μάλιστα οι συντελεστές βρέθηκαν αντιμέτωποι με το πέρασμα του κυκλώνα «Ιανός» από την Εύβοια.