-->
22.03.2023

Στις εκδηλώσεις εορτασμού για τα 101 χρόνια απελευθέρωσης της Ξάνθης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκ. Στεφανής

Στις εκδηλώσεις εορτασμού των 101 χρόνων από την απελευθέρωση της Ξάνθης παρέστη, ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης, ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, χθες Σάββατο 3 και, σήμερα, Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας, ο Αλκ. Στεφανής παρέστη το Σάββατο στον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και την Κυριακή στη Δοξολογία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου. Στη συνέχεια, ο υφυπουργός κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της Ξάνθης, κατά την επιμνημόσυνη δέηση.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Στεφανής συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα, τον μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητο, τον μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, τον δήμαρχο Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη, τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Εφραιμίδη, τον βουλευτή Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη, τον διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγο ‘Αγγελο Ιλαρίδη, καθώς και με εκπροσώπους των τοπικών Αρχών.

Διαβάστε επίσης