Search
Close this search box.
Search

Στο αυτόφωρο και χωρίς χειροπέδες ο Στέλιος Διονυσίου – Επιμένει ότι δεν χτύπησε τον αστυνομικό

Πριν 8 έτη

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί ο Στέλιος Διονυσίου μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του αστυνομικός υποστηρίζοντας ότι τον χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του όταν δεν του επέτρεψε να περάσει από την κορδέλα που είχε τοποθετηθεί για να κλείσει η Βασιλίσσης Σοφίας το απόγευμα της Τρίτης.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν είχε χειροπέδες στα χέρια ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν όντως χτύπησε τον αστυνομικό με το αυτοκίνητό του απάντησε «τι λέτε βρε παιδιά; Θα τα πούμε μόλις βγω από εδώ».

Καπερνάρος: Κάνουμε μήνυση κατά του αστυνομικού

Ο δικηγόρος του Βασίλης Καπερνάρος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του αστυνομικού.

«Θα ζητήσουμε προκαταρκτική εξέταση με έλεγχο του υλικού από τις κάμερες κυκλοφορίας. Έχουμε δικούς μας μάρτυρες όσον αφορά την αθωώτητα μας γιατί είναι πολύ σοβαρή η καταγγελία ότι τον χτυπήσαμε με το αυτοκίνητο».

Σύμφωνα με τον κ. Καπερνάρο «περιμέναμε τον αστυνομικό 2 ώρες στο τμήμα και τελικά εμφανίστηκε με τον δικηγόρο και τον συνδικαλιστή του».

«Ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε οπτική επαφή με το νοσοκομείο που πήγαινε ο Διονυσίου. Τον παρακαλάει για 150 μέτρα επειδή αισθάνεται δυσφορία. Μπορεί ένας άνθρωπος να εκνευριστεί» συμπλήρωσε για το περιστατικο.

Ο κ. Καπερνάρος υποστήριξε, ακόμα, ότι κανείς από τους δύο μάρτυρες που έχει προτείνει ο αστυνομικός δεν επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του ότι τραυματιστήκε από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του Στέλιου Διονυσίου.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.

Ο Τάιλερ Ρόμπινσον που συνελήφθη 33 ώρες μετά το έγκλημα, είναι ο δολοφόνος του Τσάρλι Κερκ Ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον από τη Γιούτα είναι ο δολοφόνος του 32χρονου συντηρητικού ακτιβιστή και συμμάχου του Τραμπ, Τσάρλι Κερκ. Σύμφωνα με τις Αρχές, έδρασε πιθανότατα μόνος του. – Σε ένα από τα πυρομαχικά του έγραφε Bella Ciao, ενώ σε άλλο έγραφε «γειά σου φασίστα! Πιάσε!» – Συνελήφθη 33 ώρες μετά τη δολοφονία του Κερκ. – Έδρασε – εκτός απροόπτου – μόνος του. – Σε οικογενειακό δείπνο, πριν τη δολοφονία ο 22χρονος είχε μιλήσει αρνητικά για τον Κερκ. Είπε ότι ήταν γεμάτος μίσος και διέδιδε μίσος. – Ο Ρόμπινσον έφτασε στο πανεπιστήμιο τέσσερις ώρες πριν από τη δολοφονία του Κερκ – Οι Αρχές ευχαρίστησαν την οικογένεια του δράστη «που έκαναν το σωστό» – Για σημείο καμπής στην αμερικανική ιστορία μίλησε ο κυβερνήτης της Γιούτα : «Μένει να δούμε το είδος της» – Πριν τη δολοφονία ο Ρόμπινσον άλλαξε ρούχα στην ταράτσα. Μετά φόρεσε ξανά τα αρχικά.