-->
05.08.2021

Στο εξοχικό στο Σούνιο και μετά στην Άρτα ο Τσίπρας

Το σύνθημα για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις των πολιτικών το έδωσε το κλείσιμο της Βουλής.

Ο Πρωθυπουργός μετακόμισε ήδη στο εξοχικό σπίτι που νοικιάζει στο Σούνιο και θα περάσει λίγες ημέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο στη γενέτειρά του στο Αθαμάνιο Αρτας:«Του το ζήτησαν τα παιδιά του, έχει εκεί μια πλατεία και τους αρέσει να παίζουν», όπως μου εξήγησε ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες του.

Το χωριό του Πρωθυπουργού προσφέρεται για περιπάτους, όπως ο ίδιος λέει, και απέχει 64 χιλιόμετρα από την Αρτα και μόλις 15 χιλιόμετρα από τον Αχελώο. Στις 25 Αυγούστου θα βρεθεί στην Ιταλία, ως παρατηρητής της Συνόδου των Σοσιαλιστών του Νότου, έπειτα από πρόσκληση του ιταλού πρωθυπουργού.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης θα πάει λίγες ημέρες στα Χανιά, ο Στ. Θεοδωράκης θα πηγαινοέρχεται στην Κρήτη, αν και, όπως λέει, θα παραμείνει το μεγαλύτερο διάστημα στην Αθήνα. Η Φώφη Γεννηματά είναι κάπου στον Αγιο Νικόλαο στο Λασίθι.

Ο Δημ. Κουτσούμπας βρίσκεται στις παραλίες του Θεολόγου και της Λαμίας. Από τους βουλευτές, άλλοι πήγαν στις εκλογικές τους περιφέρειες και άλλοι (όπως η πλειονότητα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ) μακριά από αυτές, φοβούμενοι πιθανή κατακραυγή από τους ψηφοφόρους τους.

Πολλοί νεοδημοκράτες προτίμησαν τις Κυκλάδες (Μύκονο, Σαντορίνη) ή τα Δωδεκάνησα (Πάτμο, Ρόδο, Κω).Διαβάστε επίσης