-->
18.10.2021

Στο νοσοκομείο ο Μαραντόνα – Χρειάζεται βοήθεια…

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εισήχθη εκτάκτως σε νοσοκομείο του Μπουένος Αϊρες το βράδυ της Δευτέρας, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

Η εισαγωγή του κορυφαίου κτά πολλούς παίκτη όλων των εποχών στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, χωρίς προς το παρόν να έχει γίνει γνωστό από τι ακριβώς πάσχει.

Τα ΜΜΕ της «χώρας του τανγκό» αναφέρουν ότι η κατάσταση του «Ντιεγκίτο» δεν είναι σοβαρή και η εισαγωγή του δεν σχετίζεται με τον Covid-19.

Ο γιατρός του Αργεντινού θρύλου, Λεοπόλντο Λούτσε, ανέφερε ότι ο Μαραντόνα θα υποβηθεί σε κάποιες εξετάσεις και θα βρίσκεται υπό την παρακολούθηση των γιατρών για τουλάχιστον τρεις μέρες.

«Δεν αισθάνεται καλά ψυχολογικά και και αυτό έχει αντίκτυπο στην υγεία του. Δεν είναι καλά όσο θα ήθελα και όσο ξέρω ότι μπορεί να είναι. Χρειάζεται βοήθεια. Ο Ντιέγκο είναι ένας άνθρωπος που κάποιες φορές είναι τέλεια και άλλες όχι τόσο. Μπορεί να γίνει 10.000 φορές καλύτερα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λούτσε.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Μαραντόνα έγινε την Παρασκευή στα 60α γενέθλιά του, όπου τιμήθηκε στο παιχνίδι της ομάδας που είναι προπονητής, Χιμνάσια Λα Πλάτα, με την Πατρονάτο.

Διαβάστε επίσης