Search
Close this search box.
Search

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με τον λοχία ΕΠΟΠ στο Κιλκίς

Πριν 7 έτη

Αυτοκτονία ή ατύχημα, ήταν τελικά ο θανάσιμος τραυματισμός υπαξιωματικού στη σκοπιά στη Ν. Σάντα Κιλκίς; Η απάντηση είναι συγκλονιστική, στο ερώτημα που κουβεντάζεται από στόμα σε στόμα στην μικρή κοινωνία του Κιλκίς. Δυστυχώς ο νεαρός υπαξιωματικός έστρεψε το όπλο του στον εαυτό του δίνοντας τραγικό τέλος στη ζωή του…

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στις 05:40 τα ξημερώματα, ο ΕΠΟΠ Λοχίας Χ.Ε. ετών 40, που υπηρετούσε σε Μονάδα της 71ΗΣ Α/Μ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ «ΠΟΝΤΟΣ», στη Νέα Σάντα Κιλκίς τραυματίσθηκε θανάσιμα με το υπηρεσιακό του όπλο ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού.

Οι στενοί του φίλοι φαίνεται πως δεν είχαν αντιληφθεί να αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα στο οικογενειακό του περιβάλλον, ενώ δεν μπορεί να εξηγηθεί μια τέτοια πράξη από την πίεση που υπάρχει στην δουλειά, αν και λόγω του μειωμένου προσωπικού, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις απαλλαγές που δικαιούνται να παίρνουν τα στελέχη από τις υπηρεσίες που κάνουν.

Ακόμα και οι στενοί του φίλοι δείχνουν να μην έχουν καταλάβει τι τον οδήγησε να πατήσει τη σκανδάλη και να βυθίσει στο πένθος τη σύζυγο και τα δυο ανήλικα παιδιά του.

Επίσης όπως αναφέρει το armynow.net, δεν είναι επίσης γνωστό στους συναδέλφους του, εάν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, κάτι που αποτελεί κι αυτό αντικείμενο της συζήτησής τους.

Ο αυτόχειρας μπήκε μέσα στη σκοπιά και χρησιμοποίησε τις πρώτες αβολίδωτες σφαίρες και μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

Οι συνάδελφοί του άκουσαν τους πυροβολισμούς και έτρεξαν, αλλά ήταν πλέον αργά. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν συγκλονιστικό. Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει γίνει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του armynow.net, εξαιτίας του γεγονότος αναβλήθηκε για ψυχολογικούς λόγους  η αυριανή εκπαίδευση που θα γινόταν σε μεγάλο μέρος του προσωπικού της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας και προέβλεπε πορεία 30 χιλιομέτρων με πλήρες φορτίο.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.