-->
28.11.2022

Συνάντηση Παυλόπουλου-Κουτσούμπα στο Προεδρικό Μέγαρο

Τον Δημήτρη Κουτσούμπα δέχθηκε σήμερα (2/11) στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο γγ του ΚΚΕ ενημέρωσε τον ΠτΔ για τις θέσεις και τις προτάσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις, εντός και εκτός Ελλάδας.

Όπως σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας, εκτός από το ΕΣΡ και τις τηλεοπτικές άδειες, υπάρχουν πολλά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που ταλανίζουν τον λαό και τη χώρα μας, σε μία στιγμή και σε μία περίοδο, που οξύνονται οι αντιθέσεις, οι ανταγωνισμοί, οι επεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα, έκανε λόγο για μία περίοδο, που είναι σε εξέλιξη το νέο σχέδιο για το Κυπριακό, αναφέρθηκε στη Νατοϊκή παρουσία στο Αιγαίο και στη συσσώρευση στρατιωτικών δυνάμεων στη Μαύρη Θάλασσα, αλλά και σε ζητήματα που αφορούν τη Μέση Ανατολή και τις γειτονικές χώρες της Ελλάδας.

Επίσης, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ υποστήριξε ότι αυτά τα ζητήματα πρέπει να μπουν στην ατζέντα, στην επικαιρότητα, να συζητηθούν, ενώ απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανέφερε: «Ήρθα να σας ενημερώσω για τις θέσεις και τις προτάσεις μας και πώς βλέπουμε την κατάσταση να εξελίσσεται».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι πάντα ακούει με ενδιαφέρον τις θέσεις και τις απόψεις του ΚΚΕ, ευχαρίστησε τον κ. Κουτσούμπα για την ενημέρωση και πρόσθεσε: μακάρι να γίνει και συχνότερη.

Διαβάστε επίσης