Search
Close this search box.
Search

Περιμένουν το “ok” της ΔΟΥ για τον Νίκο Λιακουνάκο

Πριν 9 έτη

Στη σύλληψη του γιου του Θωμά Λιακουνάκου, Νικόλαου, προχώρησε σήμερα το πρωί η Οικονομική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Λιακουνάκος συνελήφθη για μη καταβολή φόρου μισθωτών υπηρεσιών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο γιος του Θωμά Λιακουνάκου(φωτογραφία) κρατείται στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Ο Νικόλαος Λιακουνάκος του Θωμά, είναι Πρόεδρος- Εκτελεστικός στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εuromedica, το οποίο εξελέγη από την Γενική Συνέλευση των μετόχων την 24η Ιουλίου 2013.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο Νικόλαος Λιακουνάκος ανέφερε ότι έχει προχωρήσει σε ρύθμιση για το χρέος αυτό και αναμένουν στη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας την έγγραφη επιβεβαίωση από την αρμόδια ΔΟΥ.  Εφόσον σταλεί αυτή η επιβεβαίωση, ο γιος του επιχειρηματία πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος. Υπενθυμίζουμε ότι η Αστυνομία είχε συλλάβει πριν από 3 μέρες στο σπίτι του στη Φιλοθέη τον Θωμά Λιακουνάκο, έπειτα από ένταλμα που εξέδωσε η ανακρίτρια Βασιλική Μπράτη.

Η  σύλληψη έγινε μετά τα νέα στοιχεία που έφθασαν στη Δικαιοσύνη και εμπλέκουν τον επιχειρηματία στη διακίνηση μίζας ύψους 1,6 εκατ. ευρώ. Η δικογραφία αφορά στην προμήθεια τεσσάρων αεροσκαφών και ραντάρ τύπου Εμπραέρ,  με υπεργολάβο τη σουηδική εταιρεία Ερικσον.

 

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.