Search
Close this search box.
Search

Συνεργασία του εκδότη που συνελήφθη για εκβιασμούς με την ΕΡΤ

Πριν 10 έτη

Ηθικά έκθετη χαρακτηρίζει Το Ποτάμι τη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης, αναφέροντας πως «ο εκδότης εφημερίδας με ανύπαρκτη κυκλοφορία, ο οποίος συνελήφθη χθεςΔευτέρα με την κατηγορία του εκβιασμού, είχε υπογράψει με την ΕΡΤ συμφωνία αμοιβαίας συνεργασίας και μάλιστα κατά την προεκλογική περίοδο (9 Σεπτεμβρίου 2015).»

«Το ότι πολλοί δημοσιογράφοι είχαν κινηθεί νομικά εναντίον του κατηγορώντας τον για συκοφαντία εις βάρος τους δεν ήταν λόγος να είναι πιο προσεκτικοί. Βόλευε άλλωστε γιατί οι περισσότεροι ασκούσαν κριτική στην κυβέρνηση» τονίζει το κόμμα.
«Όσο για την ιστοσελίδα Left.gr που δημοσίευσε στην πρώτη σελίδα “βαθυστόχαστο” άρθρο έτερου συλληφθέντος με τίτλο ‘Η Google μπορεί να ρίξει τον Τσίπρα’ τι να πει κανείς. Δείξε μου τους φίλους σου…» καταλήγει ειρωνικά το κόμμα.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.