Search
Close this search box.
Search

Συνεχείς επαφές Καλογρίτσα με Κοντομηνά για πιθανή συνεργασία – Βλέπει και Βαρδινογιάννη ο εργολάβος

Πριν 8 έτη

 

Ο Χρήστος Καλογρίτσας ο οποίος κέρδισε τη μια από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, και ο Δημήτρης Κοντομηνάς, με την προίκα υπεραξίας του Alpha, έχουν ήδη κάνει δύο συναντήσεις, μία χθες το βράδυ και μία σήμερα το πρωί, χωρίς ωστόσο να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία καθώς, αν και οι δύο δηλώνουν έτοιμοι να παραμερίσουν τις διαφορές τους, η κάθε πλευρά διεκδικεί για τον εαυτό της την πλειοψηφία των μετοχών και το μάνατζμεντ του νέου τηλεοπτικού σταθμού. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών, όμως, σε κάθε περίπτωση θα συνεχιστούν.

Η εξέλιξη έχει τη σημασία της, και μάλιστα καθοριστική, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας, ως νέος καναλάρχης θα δώσει τηλεοπτική συνέχεια στην πρωταγωνιστική διαδρομή του “Alpha”, και την ίδια στιγμή Καλογρίτσας και Κοντομηνάς συμφώνησαν στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, που αποτελεί και κεντρικό ζητούμενο για τον δημοσιογραφικό κλάδο.

Οι επαφές Καλογρίτσα δεν σταματούν όμως στον Alpha. Ορισμένες πληροφορίες, κάνουν λόγο πως ο κ. Καλογρίτσας ξεκινά επαφές και με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, ενώ  δεν φαίνεται να προχωρά ο… γάμος με το «Ε» του Φίλιππου Βρυώνη.  Αν και υπήρξε συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών, οι συζητήσεις δεν φαίνεται να προχωρούν.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.