-->
03.10.2023

Γεννηματά: Οι προοδευτικές δυνάμεις θα τα καταφέρουμε

«Η κυβέρνηση, με τις επιλογές της, φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη και εξαθλιώνει καθημερινά τους φτωχούς» δήλωσε από την Κόρινθο, πρώτο σταθμό της περιοδείας της στην Πελοπόννησο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

«Κάθε μέρα και περισσότερο ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται ότι έχει παραπλανηθεί από το ΣΥΡΙΖΑ. Η ελπίδα που τους υποσχέθηκε καταπλακώθηκε από το τρίτο μνημόνιο» πρόσθεσε.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για άλλη μία φορά, όπως ακριβώς έκανε και το 2015, χάνει πολύτιμο χρόνο. Διαπραγματεύεται χωρίς σχέδιο και χωρίς στρατηγική και με δεδομένες τις ακραίες θέσεις που διαχρονικά εκφράζει το ΔΝΤ, οι άγονες συγκρούσεις που η κυβέρνηση προκαλεί, θέτουν σε κίνδυνο την οικονομία της χώρας και απομακρύνουν, δυστυχώς, την ελπίδα για μείωση του κόστους εξυπηρέτησης του δημοσίου χρέους».

«Οι προοδευτικές δυνάμεις έχουν μόνο έναν δρόμο, να τα καταφέρουμε. Να διαμορφώσουμε έναν ισχυρό πόλο, έναν κεντροαριστερό πόλο εξουσίας και να διαμορφώσουμε μία πρόταση που θα δίνει διέξοδο οριστικά από την κρίση, θα αντιμετωπίζει τις ανισότητες που δημιουργήθηκαν κυρίως μέσα από τη διαχείριση της κρίσης και θα εξασφαλίζει ευκαιρίες για τους Έλληνες πολίτες και πριν απ’ όλα και τη νέα γενιά» τόνισε η κ. Γεννηματά.

Το μεσημέρι η κ. Γεννηματά βρέθηκε στην Αργολίδα, από όπου ζήτησε την προώθηση σχεδίου στα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά ταμεία για δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο.

Συνοδευόμενη από το βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Μανιάτη, τον αντιπεριφερειάρχη στο νομό Τάσο Χειβιδόπουλο και τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Πρόνοιας Φάνη Στεφανόπουλο, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του αγωγού φυσικού αερίου στα Φίχτια Αργολίδας και ενημερώθηκε για την πορεία ολοκλήρωσης του αγωγού φυσικού αερίου ως την Μεγαλόπολη για τη λειτουργία του νέου εργοστασίου παραγωγής ρεύματος συνδυασμένου κύκλου της ΔΕΗ που λειτουργεί δοκιμαστικά.

Ακολούθησε περιοδεία στη Μεγαλόπολη και τη νέα μονάδα παραγωγής ρεύματος της ΔΕΗ στο ενεργειακό κέντρο.Διαβάστε επίσης