Search
Close this search box.
Search

Τα πάνω – κάτω της επικοινωνίας του Μαξίμου και η αγωνία του Τσίπρα

Πριν 9 έτη

Μέσα σε ένα χρόνο ο Αλέξης Τσίπρας ουσιαστικά έχει αλλάξει τρεις εκπροσώπους τύπου. Από τον Πάνο Σκουρλέτη όσο ήταν αντιπολίτευση, στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και από εκεί στην Όλγα Γεροβασίλη.

olga-gerobasili-arxeio

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα όπως έχει επισημάνει το 15minutes.gr η επικοινωνιακή στρατηγική της κυβέρνησης όχι μόνο παρουσιάζει ρωγμές αλλά δεν έχει και εκείνα τα στελέχη που θα σηκώσουν το επικοινωνιακό βάρος.

Στην πρώτη κυβέρνηση Τσίπρα είχαν μοιραστεί ρόλοι. Περά από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στα τηλεπαράθυρα ήταν οι ιδιαίτερα μαχητικοί μεταξύ άλλων Παναγιώτης Λαφαζάνης, Δημήτρης Στρατούλης, Γιώργος Κατρούγκαλος, Νίκος Βούτσης, Δημήτρης Παπαδημούλης, Γιώργος Βαρεμένος και Αλέξης Μητρόπουλος ενώ στη Βουλή ήταν ο Νίκος Φίλης.

2389640

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς το Γιάννη Βαρουφάκη και τη Ζωή Κωνσταντοπουλου, που παρά την κόντρα τους με τον πρωθυπουργό έχουν επικοινωνιακά χαρίσματα.

varoufakis-i-ekt-einai-anexartiti-den-chreiazetai-apofasi-tou-eurogroup

Στη δεύτερη κυβέρνηση όμως Τσίπρα τα περισσότερα αυτά στελέχη αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Φίλης έγινε υπουργός, ο Νίκος Βούτσης πρόεδρος της Βουλής και ο Γιώργος Βαρεμένος αντιπρόεδρος ενώ και ο Δημήτρης Παπαδημούλης έχει αραιώσει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις αφού εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει τα δύσκολα για την κυβέρνηση ενώ έρχονται το ασφαλιστικό και το αγροτικό.

Nikos-Voutsis

Από την άλλη ο Γιώργος Κατρούγκαλος είναι εγκλωβισμένος στα του υπουργείου Εργασίας με το κουαρτέτο να τον έχει απέναντι και ουσιαστικά έχει μείνει μόνη της η Όλγα Γεροβασίλη, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι έχει τις αρετές των άλλων. Μέσα σε αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο ο Αλέξης Τσίπρας αναζητάει λύσεις αφού τα δύσκολα είναι μπροστά και ο χρόνος πιέζει.

 

 

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.