Search
Close this search box.
Search

Τα 5+1 κλειδιά του Τσίπρα για τον ανασχηματισμό, όποτε κι αν γίνει…

Πριν 8 έτη

Αν και οι πληροφορίες επιμένουν πως ο ανασχηματισμός παραπέμπεται για το μέλλον ο Αλέξης Τσίπρας εχει κάνει ήδη το σχεδιασμό του.
tsipras pappas (3)Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 15minutes.gr στο υπουργείο Ανάπτυξης οδεύει ο Νίκος Παππάς. Η μετακίνηση του υπουργού Επικρατείας και στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού εκεί δείχνει όχι μόνο ότι ο τομέας των αναπτύξεων επί Σταθάκη υστερούν αλλά θα αποτελέσουν και τον τομέα αιχμής της επόμενης κυβέρνησης.
kouroumplisΣτο Υγείας φαίνεται να επιστρέφει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αφού οι αρρυθμίες με το δίδυμο Ξανθός – Πολάκης στον πολύπαθο χώρο της υγείας είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς. Ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας είναι ότι ο σημερινός υπουργός Εσωτερικών τρέχει τον εκλογικό νόμο και όλα θα εξαρτηθούν από τον χρόνο του ανασχηματισμού.
Μια ακόμη έκπληξη αποτελεί η παραμονή του Παρασκευόπουλου στο Δικαιοσύνης ενώ κάτι παραπάνω από σίγουρη είναι και παραμονή του Δημήτρη Παπαγγέλόπουλου στο ίδιο υπουργείο.
kouvelisΣτην κυβέρνηση θα μπει και ο Φώτης Κουβέλης ο οποίος δεν θα πάει στο Δικαιοσύνης όπως γράφεται αλλά θα αναλάβει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
tsakalotos-xouliarakisΤέλος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα συνεχίσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο Οικονομικών. Σε διαφορετική περίπτωση θα προωθηθεί στη θέση του ο αναπληρωτής του Γιώργος Χουλιαράκης.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.