Search
Close this search box.
Search

Τζέιμς Μποντ: Ο Ντάνιελ Κρεγκ φεύγει αλλά ποιος έρχεται; Αυτοί είναι οι επικρατέστεροι

Πριν 4 έτη

Η κυκλοφορία της νέας ταινίας με τον Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Μποντ πάει από αναβολή σε αναβολή, ωστόσο οι εικασίες και τα…στοιχήματα για το ποιος θα είναι ο επόμενος 007 έχουν ήδη οργιάσει.

Το βρετανικό έντυπο Mirror ήρθε σε επαφή με μπουκμέικερ, οι οποίοι έχουν αναλάβει τα στοιχήματα για το ποιος σταρ θεωρείται πιθανότερο να υποδυθεί τον Μποντ μετά το κύκνειο άσμα του Κρεγκ που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021.

Σύμφωνα και με τους πράκτορες, αλλά και με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα «The Vulcan Reporter» που τον θέλει ήδη να έχει περάσει από ακρόαση για το ρόλο με επιτυχία, ο επικρατέστερος υποψήφιος για το ρόλο είναι ο Τομ Χάρντι.

Ο Χάρντι, φαβορί των μπουκμέικερ, οι οποίοι του δίνουν πιθανότητες 6-4 να είναι ο διάδοχος του Κρεγκ, έχει ήδη εμπειρία από ταινίες δράσης και αστυνομικού περιεχομένου, ευρισκόμενος ωστόσο συνήθως από…την άλλη πλευρά του νόμου και αναλαμβάνοντας συχνά το ρόλο του γκάνγκστερ, όπως π.χ. στην ταινία του 2015 «Legend» και στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του BBC «Peaky Blinders».

Δεύτερος στην κατάταξη, με πιθανότητες 5-2 σύμφωνα με τους πράκτορες, είναι ο βρετανός ηθοποιός Τζέιμς Νόρτον, γνωστός από την σειρά «McMafia», ενώ ο τρίτος επικρατέστερος είναι ο σκωτσέζος Σαμ Χιούαν, διάσημος από το ρόλο του στο ιστορικό δράμα «Outlander», με πιθανότητες 6-1.

Τέλος, υποψήφιοι για το ρόλο θεωρούνται, μεταξύ άλλων, και οι ηθοποιοί Ίντρις Έλμπα (με πιθανότητες 10-1), Ρίτσαρντ Μάντεν και Τζέιμι Μπελ (12-1).

ΠΗΓΗ: MIRROR

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.