Search
Close this search box.
Search

Την παραίτηση του στην διάθεση του Καμμένου έθεσε ο Σγουρίδης – Δεν έγινε δεκτή

Πριν 7 έτη

Κρίση στους ΑΝΕΛ καθώς μετά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου Παναγιώτη Σγουρίδη. Οπως αποκάλυψε  ο ΣΚΑΪ 100,3 σε επικοινωνία του Νίκου Στραβελάκη, με τον κ. Σγουρίδη, ό ίδιος αποκάλυψε ότι μέσω sms που έστειλε στον Πάνο Καμμένο έθεσε την παραίτηση του στη διαθεση του.

Πάντως, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪη παραίτηση του κ. Σγουρίδη δεν έγινε δεκτή από τον κ. Καμμένο.

Νωρίτερα ο κ. Σγουρίδης μιλώντας στο ΘΕΜΑ, 
αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο εκδήλωσης ενός θερμού επεισοδίου το οποίο μπορεί να καθυστερήσει τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε ανυπόστατες θεωρίες φαντασίας 
που δεν εξυπηρετούν την Ελλάδα τα περί δήθεν θερμών επεισοδίων αδειάζοντας ουσιαστικά τα όσα δήλωσε νωρίτερα ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης.

Για άλλη μια φορά ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης, υπαινίχθηκε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να μην έρθει για επικύρωση στην ελληνική Βουλή λόγω ανωτέρας βίας.

Η αναφορά Σγουρίδη σε θερμό επεισόδιο για ακύρωση της συμφωνίας Πρεσπών

Μιλώντας στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6, ο κ. Παναγιώτης Σγουρίδης είπε αρχικά υπαινικτικά, ότι «μπορεί να συμβούν γεγονότα». Ο αντπρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε επίσης ότι «το πότε θα εισαχθεί έχει ένα δρόμο. Δεν ξέρω τι γεγονότα μπορεί να υπάρξουν. Μπορεί να υπάρξουν γεγονότα απρόβλεπτα και η συμφωνία να μην έρθει ποτέ στο κοινοβούλιο και αυτό δεν έχει να κάνει με την εγχώρια πολιτική σκηνή». Όταν οι δημοσιογράφοι επέμειναν και τον ρώτησαν τι θα μπορούσε να συμβεί είπε ο κ. Σγουρίδης: «Ένα θερμό επεισόδιο. Το απεύχομαι αλλά όλα μπορούν να συμβούν». Πρόσθεσε μάλιστα ότι «κατηγορηματικά δεν επενδύω σε κάτι τέτοιο».

Νωρίτερα ο κ. Σγουρίδης είπε: «Από τη μακρά θητεία μου μπορεί μια συμφωνία να έχει υπογραφεί αλλά να έρθει στη Βουλή σε χρόνο που δεν μπορεί να υπολογίσεις. Υπάρχουν πολλές φορές συμφωνίες που κράτη για τον α ή τον β λόγο δεν θέλουν να επικυρώσουν. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι η συμφωνία για να έχει ισχύ πρέπει να επικυρωθεί σε δύο κοινοβούλια. Γιατί όταν εισαχθεί στο κοινοβούλιο οι ΑΝΕΛ τότε αποχωρούν από τους κυβερνητικούς θώκους και παράλληλα την κυβερνητική επλειοψηφία».

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.