Search
Close this search box.
Search

Την Τετάρτη η κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο

Πριν 6 έτη

Την Τετάρτη το μεσημέρι, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Με ανακοίνωσή της η οικογένειά του τονίζει ότι όσοι επιθυμούν να αποδώσουν φόρο τιμής θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο στο λαϊκό προσκύνημα στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου (εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών) από τις 08:00-13:30.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία 89 ετών και μπορεί για ορισμένους να έγινε γνωστός λόγω της εμπλοκής του στα διοικητικά του μπασκετικού Παναθηναϊκού, εκεί όπου αναδείχθηκε και μοναδικός ηγέτης του. Ομως, όσοι ξέρουν από το ελληνικό επιχειρείν έχουν να λένε για το «πατριάρχη» της φαρμοκοβιομηχανίας στη χώρα μας που συνέβαλε όσο λίγοι στο να αναπτυχθεί ο κλάδος και να αποκτήσει και εξαγωγικό προφίλ. Ενας άνθρωπος που είχε ως βασικό μότο ζωής «Για να φτάσεις στην κορυφή χρειάζεται να προσπαθήσεις. Να έχεις όραμα, αφοσίωση και πίστη», δεν μπορούσε παρά να πετύχει.

Ενας σπάνιος άνθρωπος, ευγενικός με όλους, ακόμη και με αυτούς που δεν γνώριζε. «Παιδάκι μου, παιδάκι μου, ό,τι θέλεις», έλεγε σε όσους του ζητούσαν κάτι, βοήθεια, δουλειά ή ακόμη και πληροφορίες για τις δραστηριότητές του στο φάρμακο ή για τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.