Search
Close this search box.
Search

Τι γράφει ο Βασίλης Μπόνιος για την ΕΥΔΑΠ, τους εκβιαστές και τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ

Πριν 9 έτη

Δύο κείμενα ανέβασε στο Kourdistoportocali o Βασίλης Μπόνιος. Ο δημοσιογράφος αναφέρι καταρχήν ότι δεν έστειλε καν προσφορά στην ΕΥΔΑΠ και πως “τόσους και τόσους ενοχλούμε καθημερινά με την παρουσία μας-άργησαν 10 χρόνια να ασχοληθούν μαζί μας με παρακρατικό τρόπο”. Στο δεύτερο κείμενο αναφέρεται στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ για τους οποίους λέει ότι “ντρέπεται που τους έχει γνωρίσει”.

Διαβάστε και τα δύο κείμενα:

boniosΤο “Κουρδιστό Πορτοκάλι”, η Αμαλία Κάντζου, η ΕΥΔΑΠ και η Κολομβία των Βαλκανίων. Μένουμε 10 χρόνια μακριά από τον εκμαυλισμό του κρατικού χρήματος

Έχοντας πάει επί 10 χρόνια καροτσάκι όλες τις κυβερνήσεις ήταν λογικό για την Κολομβία των Βαλκανίων στην οποία ζούμε να βρεθεί το“Κουρδιστό Πορτοκάλι” και ο ιδρυτής του σε μια δικογραφία.

Τόσους και τόσους ενοχλούμε καθημερινά με την παρουσία μας-άργησαν 10 χρόνια να ασχοληθούν μαζί μας με παρακρατικό τρόπο.

Οσο αφορά την συγκεκριμένη υπόθεση η κα Αμαλία Κάντζου, επικεφαλής του γραφείου τύπου της ΕΥΔΑΠ που έκανε την καταγγελία γνωρίζει πολύ καλά (το γνωρίζουν άλλωστε και οι κοριοί του Ρουμπάτη που με παρακολουθούν όπως αποδεικνύεται πάνω από ένα χρόνο-ωραίο κράτος) ότι δεν έστειλα ποτέ προσφορά για να λάβω χρήματα από την συγκεκριμένη επιχείρηση, παρότι είμαι βέβαιος ότι το έχουν κάνει σχεδόν όλα τα ΜΜΕ, παραδοσιακά και ηλεκτρονικά.

Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” στα 10 χρόνια της λειτουργίας του δεν έχει πάρει από δημόσιους οργανισμούς ούτε 5.000 ευρώ με μόνη εξαίρεση το ΚΕΕΛΠΝΟ που ήταν η παχιά αγελάδα για όλα τα ΜΜΕ.

Και από το KEEΛΠΝΟ δεν έχουμε πάρει σε διάρκεια 10 χρόνων πάνω από 40.000 ευρώ. Είμαστε περήφανοι γι΄αυτό γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να χτυπάμε καθημερινά σαν χταπόδι την εξουσία-της ΕΥΔΑΠ και της ΔΕΗ συμπεριλαμβανομένων- οι οποίες δεν έχουν κανένα λόγο (πέρα από τον εκμαυλισμό των ΜΜΕ) να διαφημίζουν το μονοπώλιο του νερού και του ρεύματος.

Μάλιστα ο μόνος από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση που γνωρίζω είναι ο Παναγιώτης Μουσσάς τον οποίο έχω να συναντήσω πάνω από 10 χρόνια. Τους υπόλοιπους δεν τους έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου, ούτε έχω μιλήσει ποτέ. Ο Μουσσάς ήταν στέλεχος της  Αttica Bank, τράπεζα η οποία ήταν πελάτης μου πολύ πριν προσληφθεί στην τράπεζα ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος.

Βασίλης Μπόνιος

bonios2ΚΡΙΜΑ ΑΛΕΞΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ… Αρη Πορτοσάλτε, λυπάμαι που έτυχε να σε γνωρίσω… Το ίδιο και για σένα Ιωάννα Μάνδρου και Κωνσταντίνε Μπογδάνε

H εκπομπή του Μπογδάνου εμφάνισε τον “Κουρδιστό Πορτοκάλι” σαν όργανο του Νίκου Παππά!

Ενα μέσο που διαχρονικά ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση (σε κάθε κυβέρνηση). Δεν χρειάζεται παρά κάποιος να μας διαβάζει για να το διαπιστώσει αυτό. Υπάρχει κανείς εκεί έξω που να θεωρεί το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” φιλοκυβερνητικό;  Αρκούσε ένας συνεργάτης της εκπομπής να κάνει ένα γαμημένο τηλεφώνημα στον Μπενίση και στην Αμαλία Κάντζου για να διαπιστώσει ότι δεν μπήκα καν στο κόπο να στείλω προσφορά στην ΕΥΔΑΠ όπως έχουν κάνει όλα τα ΜΜΕ -του ΣΚΑΙ συμπεριλαμβανομένου. Οφειλε ο Μπογδάνος να διασταυρώσει τις παπαριές του πριν τις αμολήσει στον αέρα συνεπικορούμενος από τους Αρη Πορτοσάλτε (με γνωρίζει προσωπικά χρόνια ο ίδιος και η οικογένειά του), τον Νίκο Φιλιππίδη, τον Πιταρρά και την Μάνδρου.

Εξήγησα στον Μπογδάνο ότι δεν έχω πάρει σεντ από την ΕΥΔΑΠ, ότι δεν μπήκα καν στο κόπο να στείλω προσφορά (όπως έχουν κάνει όλα τα ΜΜΕ-του ΣΚΑΙ συμπεριλαμβανομένου), κάτι που προκύπτει και από την δικογραφία άλλωστε. Οτι δεν άλλαξα ποτέ στάση απέναντι στην κυβέρνηση. Τα είπα όλα αυτά και περίμενα τουλάχιστο να μου δώσει την δυνατότητα να ακουστεί η δική μου εκδοχή.

Οι καλοί συνάδελφοι που είναι ομόσταυλοι του Αλέξη Παπαχελά άδειασαν όλη τη χολή τους στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι” σε ένα μισάωρο εμετικό κρεσέντο. Λυπάμαι που έτυχε στη ζωή μου να γνωρίσω τον Πορτοσάλτε και να έχω εργαστεί μαζί του στον Ταχυδρόμο-πριν πολλά πολλά χρόνια. Λυπάμαι για την δημοσιογραφία σας και κυρίως για τους χαρακτήρες σας. Είστε πετυχημένες ρέπλικες του Σταμάτη Μαλέλη.

Βασίλης Μπόνιος

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.