-->
18.09.2021

Τι εκτιμά ο Λοβέρδος για Μητσοτάκη και ΝΔ

Την εκτίμηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δύσκολο έργο στο εσωτερικό της ΝΔ διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.
Σε δηλώσεις του στο «Παραπολιτικά Fm» ο κ.Λοβέρδος υποστήριξε ότι αν και ο κ.Μητσοτάκης είναι νεοφιλελεύθερος, αυτό «δεν αποκλείει το διάλογο, τη συνεννόηση και τη συνεργασία».
Αναφερόμενος μάλιστα στις δηλώσεις του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Λ. Γρηγοράκου περί στελεχών ή βουλευτών του κόμματος που μπορεί να πορευτούν με τη ΝΔ, ο κ.Λοβέρδος υποστήριξε ότι στην κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δεν υπάρχουν βουλευτές που σκέφτονται να στραφούν αλλού.
Εντύπωση πάντως προκάλεσε η τοποθέτηση του κ. Λοβέρδου, ο οποίος υποστήριξε πως η εμπλοκή του Προέδρου της Δημοκρατίας στην πολιτική συνιστά ένα ακόμα πρόβλημα για τον κ. Μητσοτάκη.
Μάλιστα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποκάλυψε ότι αν ο Πρόεδρος της  Δημοκρατίας συνεχίσει να παρεμβαίνει στην πολιτική, αναφέροντας για παράδειγμα το ασφαλιστικό, τότε είπε ότι το θέμα θα έρθει  στην Βουλή.Διαβάστε επίσης