Search
Close this search box.
Search

Τι συνδέει τους νέους τομεάρχες του Μητσοτάκη

Πριν 8 έτη

Ο πρόσφατος ανασχηματισμός της ΝΔ πέρα από εκπλήξεις, καραμπόλες και μετακινήσεις έχει μια κοινή συνισταμένη. Πολλοί από τους νέους τομεάρχες και τα στελέχη που έχουν κομβικά πόστα έχουν περάσει από το Κολλέγιο Αθηνών.

Βέβαια πρώτος εχει φοιτήσει στο Κολλέγιο ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από τα θρανία του φημισμένου σχολείου έχουν περάσει όμως ακόμα η Τομεάρχης Ανάπτυξης και Οικονομίας Ντόρα Μπακογιάννη, ο πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, ο Τομεάρχης Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αλλά και η Τομεάρχης Πολιτισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στο Κολλέγιο Αθηνών φοίτησαν μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών Χρήστος Δήμας, η Τομεάρχης Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας Νότης Μηταράκης.

Σε μια κυβέρνηση ΝΔ όπως φαίνεται το Κολλέγιο Αθηνών με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα εχει κομβικό ρόλο στη σύνθεση του κυβερνητικού σχήματος.

Το σίγουρο όμως είναι ότι από το Κολλέγιο έχουν βγει ήδη τρεις πρωθυπουργοί, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Λουκάς Παπαδήμος και ο Αντώνης Σαμαράς ενω από το Μέγαρο Μαξίμου εχει πολλές πιθανότητες να περάσει ένας ακόμα απόφοιτος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.