-->
16.10.2021

Τοπαλούδη: Συμμαθητής του Ροδίτη ένας από τους τρεις που κατηγορείται για τον βιασμό

Συμμαθητής του Έλληνα κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη είναι ο ένας από τους τρεις νέους που προσήχθησαν για το βιασμό της άτυχης φοιτήτριας.

Από την έρευνα προκύπτει ότι ένας από τους τρεις υπόπτους με καταγωγή από τις Σέρρες ήταν συμμαθητής του Ροδίτη σε ΕΠΑΛ του νησιού. Αραγε είχε στην κατοχή του κάποιο ροζ βίντεο και το έδωσε και στον Ροδίτη;

Η μητέρα της Τοπαλούδη έδωσε τα ονόματα των δύο από τους τρεις νεαρούς οι οποίοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια Ρόδου για να γίνει διακρίβωση των στοιχείων τους. Οι αστυνομικοί τους ενημέρωσαν ότι υπάρχουν καταθέσεις που τους εμπλέκουν στον βιασμό της Ελένης Τοπαλουδη τον Νοέμβριο του 2017.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της εφημερίδας «Ροδιακή», Ελευθερία Πέλλου: «Οι τρεις νεαροί, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους πήγαν στην ασφάλεια Ρόδου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι λήφθηκαν τα στοιχεία τους και επίσημα και κάποιες φωτογραφίες τις οποίες στη συνέχεια θα τις δείξουν οι αστυνομικοί στις φίλες που έχουν καταθέσει για την Ελένη Τοπαλούδη».

Η καλύτερη φίλη  της ισχυρίστηκε αρχικά στο Λιμενικό  ότι η Ελένη φοβόταν τρία άτομα που εμπλέκονταν σε υπόθεση βιασμού εναντίον της και ότι δεν έκανε μήνυση γιατί θα της έκαναν κακό.

Το λάπτοπ της Ελένης πιθανόν να δώσει τις απαντήσεις. Οι τρεις ύποπτοι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθούν για  κατάθεση.

 

Διαβάστε επίσης