30.10.2020    09:10

Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη και το αντίο μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο

Ανακουφισμένη και ευδιάθετη ήταν η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της, ανήμερα της γιορτής της, την Πέμπτη, 21 Μαΐου, όπου και ανακοίνωσε το τέλος της δεκαπενταετούς συνεργασίας της με την τηλεόραση του Alpha και την απόφασή της να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συντακτική της ομάδα αιφνιδιάστηκε από το τηλεοπτικό «διάγγελμα» της παρουσιάστριας ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. Ελάχιστοι στενοί της συνεργάτες γνώριζαν πως είχε σκοπό να μιλήσει την Πέμπτη για το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha, μεταξύ των οποίων η αρχισυντάκτριά της, Ελένη Γελαλή.

Ωστόσο, το ακριβές περιεχόμενο των λεγομένων της το γνώριζε μέχρι και την τελευταία στιγμή μόνο η ίδια. Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής παρέμεινε για αρκετή ώρα στο πλατό, όπου και υποδέχθηκε με χαμόγελο όλους τους συνεργάτες της. Αρκετοί από αυτούς ήταν συγκινημένοι. «Θέλω στον καιρό που μας απομένει να έχουμε προσωπική επαφή. Να χαρούμε ο ένας τον άλλο», ανέφερε στους συνεργάτες της η Ελένη Μενεγάκη. Στο πλατό της εκπομπής της δεν ήταν μόνη της. Στις εγκαταστάσεις του Alpha στο Πικέρμι βρέθηκε και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, ο οποίος ευδιάθετος και αυτός συνομίλησε επί αρκετή ώρα με πρόσωπα από την ομάδα των συνεργατών της συζύγου του.

Όπως επισημαίνει καλά ενημερωμένη πηγή στο ethnos.gr η Ελένη Μενεγάκη μετά τις δηλώσεις της ένιωσε ανακούφιση, καθώς αισθάνθηκε πως απελευθερώθηκε και πως ήταν ειλικρινής με τους τηλεθεατές της, καθώς πάντα την ενδιέφερε και την ενδιαφέρει η απευθείας επαφή με το κοινό της. Μετά τις συζητήσεις που είχε και τις ευχές που δέχθηκε αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις του Alpha στο Πικέρμι, ενώ απ’ έξω την περίμεναν τηλεοπτικά συνεργεία εκπομπών του Open, του ΑΝΤ1 και του STAR. Η Ελένη Μενεγάκη έκανε δηλώσεις που θα προβληθούν σήμερα Παρασκευή, 22 Μαΐου, στις εκπομπές.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η οριστική αυλαία της «Ελένης» θα πέσει την Παρασκευή, 3 Ιουλίου, με το συμβόλαιό της με το κανάλι να ολοκληρώνεται τυπικά στα τέλη εκείνου του μήνα. Επίσημη αντίδραση από τον Alpha μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αλλά ούτε και αναμένεται, καθώς δεν συνηθίζεται η έκδοση ανακοίνωσης στις λήξεις των συμβολαίων των παρουσιαστών σε αντίθεση με τις αποχωρήσεις των διευθυντικών στελεχών.