Search
Close this search box.
Search

Το πρώτο ρήγμα στη Συγγρού – Οι δυο γραμμές, το “σκληρό ροκ” και οι “ήπιοι τόνοι”…

Πριν 8 έτη

 

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δήλωσε πως θα συμβάλλει ενεργά για το προσφυγικό μετά τη συνάντηση που είχε με τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Μουζάλα αλλά υπήρχε πολύ παρασκήνιο γύρω από αυτή την απόφαση.

Λίγο πριν την συνάντηση με τον Γιάννη Μουζάλα στη Συγγρού πραγματοποιήθηκε κλειστή σύσκεψη όπου πέρα από τον Μητσοτάκη το παρών έδωσαν οι δυο του αντιπρόεδροι Χατζηδάκης και Γεωργιάδης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, στενοί του συνεργάτες καθώς Συντονιστές και Tομεάρχες του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης, ο Σίμος Κεδίκογλου και η Σοφία Βούλτεψη ζήτησαν σκληρό ροκ ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Βασίλης Κικίλιας και ο Γιώργος Κουμουτσάκος ζήτησαν να κρατηθούν πιο χαμηλοί τόνοι και πως μπορεί να βοηθήσει η ΝΔ στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την αρχή είχε προϊδεάσει για τη συναινετική του στάση όπως και έγινε. Όπως και να έχει όμως ήταν η πρώτη σημαντική σύσκεψη και υπήρξαν δυο γραμμές την ώρα που ακολουθούν και άλλα σημαντικά ζητήματα. Και ο νέος πρόεδρος της ΝΔ πρέπει να κινείται μεταξύ των σκληρών και των πιο ήπιων στελεχών με τον ίδιο βέβαια να έχει τον τελευταίο λόγο.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.