Search
Close this search box.
Search

Το τελευταίο αντίο στον Φαίδωνα Γεωργίτση

Πριν 5 έτη

Συγγενείς, φίλοι και πολλοί θαυμαστές του αποχαιρέτησαν τον ηθοποιό Φαίδων Γεωργίτση που πέθανε το μεσημέρι της Παρασκευής σε ηλικία 80 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, στο νεκροταφείο Νέας Σμύρνης.

Η τραγική είδηση του θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού, Φαίδωνα Γεωργίτση «βύθισε» στο πένθος τόσο τον καλλιτεχνικό κόσμο, όσο και τους ανθρώπους κάθε γενιάς που τον λάτρεψαν από τους ρόλους του στις ελληνικές ταινίες.

Στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης βρέθηκε πλήθος κόσμου για να αποχαιρετίσει τον γόη με τα καταγάλανα μάτια, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών

 

Παρούσα και η Μαίρη Χρονοπούλου, που παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει δεν θα μπορούσε να μπει πει το δικό της αντίο στον Φαίδωνα Γεωργίτση. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του ελληνικού σινεμά.

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας στο ησυχαστήριο του, στο σπίτι του στο Κορωπί, αλλά δεν είχε σταματήσει ούτε στιγμή να ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη… την υποκριτική.

Μέσα στο κτήμα «Κεκρωπία» όπου ζούσε με τη σύζυγο και τα δύο τους παιδιά είχε χτίσει το δικό του θέατρο για το οποίο καμάρωνε πολύ. Στο πολιτιστικό κέντρο 10 στρεμμάτων που είχε φτιάξει ο ηθοποιός, είχαν φιλοξενηθεί φεστιβάλ τραγουδιού και πολλά θεατρικά δρώμενα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.