-->
25.03.2023

Μανιφέστο θανάτου από τους τζιχαντιστές – «Έρχεται καταιγίδα στα κεφάλια των άπιστων»

Το ισλαμικό κράτος ανέλαβε και επίσημα την ευθύνη των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, με ανακοίνωση του στη γαλλική γλώσσα.ISIS_TRAIL_OF_TERROR_16x9_992

Στα κυριότερα σημεία της η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είναι μια ευλογημένη επίθεση από μια ομάδα πιστών στρατιωτών του χαλιφάτου που επιτέθηκε σε μια χώρα της φρίκης και της ανωμαλίας.isis

8 αδέρφια μας ήταν ζωσμένα με εκρητικά και επιτέθηκαν σε στόχους που είχαμε επιλέξει προσεκτικά καθώς και στο στάδιο της πόλης όπου ήταν παρών ο ηλίθιος της Γαλλίας Φρανσουά Ολαντ.

Επιτεθήκαμε σε ένα κέντρο με χιλιάδες ειδωλολάτρες σε μια γιορτή ανωμαλίας.newspapers

Το Παρίσι άρχισε να τρέμει κάτω από τα πόδια τους με τουλάχιστον 200 νεκρούς. Η Γαλλία είναι βασικός μας στόχος. Η Γαλλία και όσοι ακολουθούν το δικό της δρόμο να ξέρουν ότι παραμένουν οι βασικοί μας στόχοι και θα συνεχίσουν να νιώθουν την οσμή του θανάτου.

Η δόξα και η τιμή ανήκουν στον Αλλάχ»

anakoinosi_0

«Μετά το Παρίσι θα έρθει η σειρά της Ρώμης, του Λονδίνου και της Ουάσινγκτον», λέγεται πως αναφέρει το μήνυμα και συμπληρώνει: «Να θυμάστε, να θυμάστε την 14η Νοεμβρίου. Δε θα ξεχάσουν ποτέ αυτή την ημέρα όπως την 11ηΣεπτεμβρίου».

Την ίδια στιγμή, οι συντάκτες του μηνύματος επισημαίνουν: «Η Γαλλία στέλνει μαχητικά στη Συρία, βομβαρδίζει παιδιά και ηλικιωμένους. Σήμερα πίνει από το ίδιο ποτήρι».

ISIS-Black-Flag-Brigade

Πανηγύριζαν οι τζιχαντιστές στο Twitter

Νωρίτερα, τη στιγμή που η Γαλλία ζούσε στιγμές τρόμου, υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους πανηγύριζαν για τις πολλαπλές τρομοκρατικές ενέργειες που σκόρπισαν το θάνατο και τον πανικό στο Παρίσι.

Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα δεν είναι λίγοι όσοι αναρτούν στο Twitter μηνύματα υποστήριξης σε εκείνους που βρίσκονται πίσω από το μακελειό.

«Το Παρίσι είναι στις φλόγες», «Η Γαλλία φλέγεται», «Να μας περιμένετε», «Σταυροφόροι ερχόμαστε με βόμβες και όπλα», είναι μόνο μερικές από τις αναρτήσεις χρηστών του Διαδικτύου που λέγεται πως στηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος.

«Ο Αλλάχ είναι μεγάλος. Ο τρόμος έφτασε στα οχυρά του σταυρού στο Παρίσι. Το ΙΚ θα πρέπει να λάβει την ευθύνη για την επιχείρηση για να δείξει στον κόσμο ότι οι μουσουλμάνοι έχουν βαριά πόδια», γράφει μία ακόμα ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης