-->
30.07.2021

Τραμπ: Ένα σάπιο σύστημα προστατεύει την Κλίντον

Βαριές κατηγορίες κατά της Κλίντον εξαπέλυσε μια ημέρα πριν από τις προεδρικές εκλογές ο Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή την ανακοίνωση από το FBI, το οποίο αθώωσε την Κλίντον για την υπόθεση με τα email, αναφέροντας ότι τα νέα mail που εντοπίστηκαν δεν προσφέρουν τίποτε νέο και δεν δίνουν λόγο να κινηθεί διαδικασία σε βάρος της.
«Αυτή τη στιγμή, αυτήν (σ.σ. Κλίντον) την προστατεύει ένα σάπιο σύστημα. Πρόκειται για ένα εντελώς σάπιο σύστημα. Το λέω εδώ και καιρό» υποστήριξε μιλώντας σε υποστηρικτές του στο Μίσιγκαν ο Τραμπ .
«H Κλίντον είναι ένοχη και το ξέρει, το ξέρει και το FBI, το ξέρουν και οι πολίτες και τώρα είναι δουλειά του αμερικανικού λαού να απονείμει Δικαιοσύνη στην κάλπη της 8ης Νοεμβρίου» είπε ο Τραμπ , ο οποίος εκτίμησε ότι η έρευνα δεν θα κλείσει αλλά θα συνεχιστεί διότι τα «απλά στελέχη του FBI δεν θα αφήσουν την Κλίντον να διαφύγει».
«Σε βάρος της Κλίντον θα γίνουν έρευνες που θα κρατήσουν καιρό, για τα εγκλήματά της σε βάρος της χώρας μας, του λαού μας και της Δημοκρατίας μας» είπε ο Τραμπ . Σημειώνεται πως βάσει των τελευταίων δημοσκοπήσεων η Κλίντον φέρεται να διατηρεί ένα προβάδισμα της τάξης των 4 με 5 ποσοστιαίων μονάδων του Τραμπ, όλες βέβαια στα όρια του στατιστικού λάθους.Διαβάστε επίσης