-->
13.06.2024

Τσακνής σε Κασιδιάρη: Δεν προβάλουμε την Χρυσή Αυγή γιατί χαρακτηρίσατε «αλήτες» τα προσφυγόπουλα

Σκληρή κόντρα με διαξιφισμούς σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της ειδικής επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τις ετήσιες οικονομικές εκθέσεις της ΕΡΤ, ανάμεσα στον Διονύση Τσακνή και τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκανε έντονα παράπονα γιατί δεν προβάλλονται τοποθετήσεις βουλευτών του κόμματος στην κρατική τηλεόραση και δεν καλούνται στελέχη της Χρυσής Αυγής σε εκπομπές της ΕΡΤ, με την κατάσταση να ξεφεύγει μετά την αναφορά του κ.Τσακνή σε δηλώσεις στελεχών της ΧΑ για τα περιστατικά με τα παιδιά των προσφύγων στο Ωραιόκαστρο.

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ συγκεκριμένα ανέφερε ότι βουλευτές της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισαν «αλήτες τα προσφυγόπουλα του Ωραιοκάστρου» για αυτό δεν μεταδόθηκαν οι τοποθετήσεις των βουλευτών. Και αυτό διότι ήταν ρητορική μίσους και σύμφωνα με το ΕΣΡ δεν προβάλλονται τέτοιες τοποθετήσεις. Τα αίματα άναψαν, υπήρξαν αντεγκλήσεις με τους τόνους να ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο, όταν ο κ. Τσακνής δεχόμενος σχετική ερώτηση αναφέρθηκε και στη μη μετάδοση τοποθέτησης του βουλευτή την 25η Μαρτίου λόγω της απεργίας της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Ερωτηθείς για το τι κάνει για τις απεργίες της ΠΟΣΠΕΡΤ, ο πρόεδρος της ΕΡΤ απάντησε «Τι να κάνω; Να φέρω τα ΜΑΤ να τους βάλω να δουλέψουν. Αυτά ανήκουν σε άλλα καθεστώτα, τα οποία υποστηρίζετε με φανατισμό».

Ο κ. Κασιδιάρης απάντησε ότι «να σας πω και εγώ τι έχω υποστεί» με τον κ. Τσακνή να λέει: «Εγώ να σας πω τι έχω υποστεί επί της Χούντας» μιλώντας προς το τέλος της τοποθέτησης του για «ξυλοδαρμούς Ελλήνων πολιτών από εσάς».Διαβάστε επίσης