-->
24.07.2021

Υποψήφιος για την Β2 ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας ο Αραμπατζής Γαβριήλ

Με ανοιχτή επιστολή ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της  Β2  ΝΟΔΕ  ο συμπαραστάτης του πολίτη του Δήμου Ηλιούπολης, Αραμπατζής Γαβριήλ. Η υποψηφιότητά του ήταν γνωστή το τελευταίο διάστημα και σήμερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Φίλες και Φίλοι,

Η απόφασή μου να πάρω μέρος στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΟΔΕ και να θέσω στη κρίση σας την υποψηφιότητά μου ως πρόεδρος είναι απόρροια της επί μακρόν προσωπικής μου εμπειρίας, καθώς και της προτροπής πολλών φίλων και συναγωνιστών για μία αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της ΝΟΔΕ.

Πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε μια ΝΟΔΕ αυτοτελή με καθημερινή λειτουργία. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ισχυρές ΔΗΜΤΟ με μοναδικό στόχο να διαδώσουμε και να αναδείξουμε τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματός μας στις τοπικές κοινωνίες.

Σέβομαι την άποψη, την πορεία και το έργο κάθε στελέχους του κόμματος, διατηρώ όμως και την πεποίθηση ότι πολλά πρέπει να αλλάξουν στην λειτουργία της μεγαλύτερης πανελλαδικά νομαρχιακής. Οι προκλήσεις για τα επόμενα δύο χρόνια, είναι μεγάλες. Έχουμε μπροστά τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις (εθνικές εκλογές, ευρωεκλογές, δημοτικές και περιφερειακές). Μόνο με πολλή δουλειά από όλους μας η Νέα Δημοκρατία θα αναδειχτεί πρώτη στις εκλογικές αναμετρήσεις και ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων.

Το πρώτο και μεγάλο στοίχημα όλων μας σε αυτή την καίρια και μεγάλη εσωκομματική διαδικασία είναι συγκροτημένα με νηφαλιότητα και συγκεκριμένες προτάσεις να εξασφαλίσουμε τη μεγαλύτερη συμμετοχή. Όλοι ανήκουμε στη Νέα Δημοκρατία και όπως ήμασταν όλοι μαζί από την προηγούμενη μέρα αυτής της εκλογικής διαδικασίας έτσι θα είμαστε και την επόμενη μέρα. Δική μας ευθύνη, λοιπόν, είναι να ανοίξουμε τις πόρτες σε όλους. Και τώρα, αλλά και μετά τις εκλογές…

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους και ιδιαίτερα σε όσους θα είναι υποψήφιοι και διεκδικούν κάποια θέση στη ΝΟΔΕ και τις ΔΗΜΤΟ, ευχαριστώ όλους όσους είναι δίπλα μου και στηρίζουν την προσπάθεια μου για να διεκδικήσω την προεδρία της μεγαλύτερης νομαρχιακής.

Με εκτίμηση Αραμπατζής Γαβριήλ
Διαβάστε επίσης