Search
Close this search box.
Search

Όλες οι αθλητικές συναντήσεις της Κυριακής και της Δευτέρας

Πριν 9 έτη

Το αποψινό ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό «κλέβει» την παράσταση από το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο. Συνοπτικά το πρόγραμμα του διημέρου:

16.00: ΑΕΚ – Ατρόμητος,

18.15: Καλλονή – Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής,

20.30: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Αύριο: 19.30: Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ: Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής. Στις 16.00, η Λάρισα θα υποδεχθεί τον Πανελευσινιακό, ο Αχαρναϊκός τον Εργοτέλη και ο Αγροτικός Αστέρας τα Τρίκαλα. Αύριο, στις 18.00, η αυλαία θα πέσει στα Περιβόλια, όπου τα Χανιά θα φιλοξενήσουν στις 18.00 τον Απόλλων Σμύρνης.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης υποδέχεται ο Αρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Ο ΟΦΗ θα φιλοξενηθεί από την Αθλητική Ενωση Ηρακλείου (16.00) για τον 4ο όμιλο.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Στον θαλάσσιο στίβο μπροστά από τον Ναυτικό Ομιλο Ελλάδος διεξάγονται σήμερα το μεσημέρι ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του «Hellenic Match Racing Tour 2015».

ΙΠΠΑΣΙΑ: Με τη συμμετοχή Ελλήνων ιππέων και αμαζόνων συνεχίζεται στη Βουλγαρία το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής.

ΒΟΛΕΪ: Στη Σύρο ολοκληρώνεται το τουρνουά που διοργανώνει ο Φοίνικας. Το πρόγραμμα: 17.00: Φοίνικας Σύρου – Μάρεκ Ντούπνιτσα (Βουλγαρία), 19.30: ΠΑΟΚ – Μπάια Μάρε (Ρουμανία). Σήμερα διεξάγεται και η τελευταία ημέρα του τουρνουά του Πανερυθραϊκού όπου παίρνουν μέρος εκτός από τον Πανερυθραϊκό, ο Εθνικός Πειραιώς, η ΑΕΚ και η Ε.Α. Πατρών.

ΠΟΛΟ: Στο κολυμβητήριο του Πειραιά ολοκληρώνεται το τουρνουά γυναικών του ΣΕΔΥ «Τάσος Λιάλιος». Το αγωνιστικό πρόγραμμα: 09.00: Εθνικός – Βουλιαγμένη, 10.00: Ρέθυμνο – Ολυμπιακός, 11.00: ΑΝΟ Γλυφάδα – Τρίτων Αμ., 17.30: Ρέθυμνο – Γλυφάδα, 18.30: Τρίτων Αμ. – Εθνικός, 19.30: Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη.

ΣΤΙΒΟΣ: Στη Νέα Σμύρνη διεξάγεται ο 1ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης για τις Χαμένες Πατρίδες «Historic Run – Τρέχοντας στην Ιστορία».

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Στην παραλία της Βάρκιζας διεξάγεται τουρνουά για τις κατηγορίες ανδρών – γυναικών.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.