-->
02.05.2024

Άννα Μισέλ: Πως έζησα τον Αντώνη Σαμαρά

«Από κοντά έζησα τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος είναι ένας τύπος που σε έπαιρνε τηλέφωνο 1:30 ώρα τη νύχτα και σου ζήταγε κάτι…» σημείωσε στην ραδιοφωνική εκπομπή και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Στις πρώτες μου εκλογές για δημοτική σύμβουλος είχα βγει τελευταία σε ψήφους και είχα ίσο ψηφίσει με έναν άλλο υποψήφιο και μετρούσαμε θυμάμαι τις ψήφους. Κέρδισα για έναν ψήφο τότε».

Όσο για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που κάνει θραύση τόνισε: «Είμαι Survivor ως χαρακτήρας! Δεν θα έβαζα συμμετοχή όμως σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι θα μου άρεσε να πάω σε ένα τέτοιο πράγμα για να γίνω πιο διάσημη»

Η Άννα Ασημακοπούλου έστρεψε επίσης τα βέλη της στο Νίκο Παππά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Νίκος Παπάς είναι το alter ego του Αλέξη Τσίπρα. Εφαρμόζει και κάνει τα κρυφά του σχέδια. Δεν τον πολύ ενδιαφέρει το Υπουργείο ψηφιακής πολιτικής. Θέλει να ελέγχει την ενημέρωση για λογαριασμό του Τσίπρα. Τώρα έχει φάει κάτι ήττες, αλλά προσπαθεί. Θα φάει και άλλες ήττες!»

«Όχι δεν θα μπορούσα να ζήσω με 586€ μισθό, αλλά δεν θα βγω να υποσχεθώ ότι θα τον αυξήσω στα 700€ όταν οι οικονομικοί δείκτες δεν το επιτρέπουν» κατέληξε.



Διαβάστε επίσης