Search
Close this search box.
Search

Στον αέρα ο ΔΟΛ: Να μην κυκλοφορήσουν τα φύλλα του Σαββατοκύριακου απειλούν οι εργαζόμενοι αν δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους

Πριν 8 έτη

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης στη γενική συνέλευση των εργαζομένων του ΔΟΛ για τα δεδουλευμένα που χρωστάει ο Σταύρος Ψυχάρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του οργανισμού πρότεινε τα έξης:

  1. Η αποπληρωμή των δεδουλευμένων μηνός Ιουλίου 2016 θα καταβληθεί σε 2 δόσεις ως εξής: Το 50% στις 21 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους και η εξόφληση στις 30 Νοεμβρίου.
  2. Εντός του μηνός Δεκεμβρίου θα καταβληθεί κανονικά το δώρο των Χριστουγέννων στις 21/12/2016 καθώς και η αποπληρωμή μηνός Αυγούστου σε 2 δόσεις ως εξής: Το 50% στις 16 Δεκεμβρίου και η εξόφληση στις 30 Δεκεμβρίου.
  3. Παραμένει σε ισχύ η δέσμευση της διοίκησης για πλήρη εξόφληση του συνόλου των υπολειπόμενων του 2016, εως το τέλος του μηνός Ιανουαρίου 2017.

Οι διαπραγματεύσεις για την κεφαλαιακή ενίσχυση του ΔΟΛ συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός των επόμενων εβδομάδων.

Από κει και πέρα, κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να πραγματοποιηθούν στοχευμένες κινητοποιήσεις με στόχο την καταβολή των δεδουλευμένων. Σκοπός είναι να μην κυκλοφορήσουν τα φύλλα του Σαββατοκύριακου.

Την τελική μορφή των κινητοποιήσεων αλλά και το πότε θα ξεκινήσουν αυτές θα την πάρουν τα σωματεία.

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.