-->
29.03.2024

Παραμένουν εκτός λειτουργίας οι ιστοσελίδες vima.gr και tanea.gr αλλά με νέο μήνυμα στην οθόνη

Mε ένα νέο μήνυμα στα site του Βήματος και των Νέων, παραμένουν και σήμερα Πέμπτη ανενεργές οι ιστοσελίδες των δύο ιστορικών vima.gr και tanea.gr. Στην οθόνη εμφανίζεται από το πρωί ένα νέο μήνυμα, το οποίο αναφέρεται στην εποχή Μαρινάκη:

«Μετά από μια μακρά και επίπονη διαδικασία ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη αλλάζει σελίδα» αναφέρουν σήμερα «Τα Νέα” και «Το Βήμα» στο πρωτοσέλιδό τους στην έντυπη έκδοση και στην ιντερνετική αντίστοιχα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «με την υπογραφή των συμβάσεων μεταβίβασης εκ μέρους της Ειδικής Διαχείρισης στη νέα εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη τελειώνει ένας κύκλος ζωής” και η «νέα εποχή”, όπως ενημερώνει η εφημερίδα θα καθυστερήσει μερικές ημέρες.

«Η νέα εποχή για ΤΑ ΝΕΑ, Το Βήμα και τα άλλα μέσα ενημέρωσης του Οργανισμού θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών ώστε με ασφάλεια να κινηθεί στο μέλλον. Θα απαιτηθεί αυτή η αναγκαία απουσία προκειμένου να διευθετηθούν πρακτικά και τεχνικά ζητήματα” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τέλος επισημαίνει ότι «ανήκουν εύσημα και αναγνώριση σε όσους έφεραν όρθιο τον ΔΟΛ έως εδώ και είναι πολλοί αλλά πρωτίστως η τιμή ανήκει στους χιλιάδες των αναγνωστών μας που μας στήριξαν σε όλες τις εποχές. Προβλέπουμε με αισιοδοξία στη νέα εποχή που θα ξεκινήσει σύντομα για το μακρύ ταξίδι στο μέλλον».

Προηγουμένως εμφανιζόταν αυτή η εικόνα με το μήνυμα:

Σας ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση. Η σελίδα που προσπαθήσατε να δείτε δεν υπάρχει (πια). Τι άλλο μπορείτε να κάνετε τώρα; Μπορείτε να επιστρέψετε στην… Αρχική Σελίδα

Στο in.gr το οποίο λειτουργεί κανονικά αναρτήθηκε η εξής ανακοίνωση:

Ο δαίμων του… Internet χτύπησε πριν από λίγη ώρα τα sites του Βήματος και των Νέων, τα οποία για λίγη ώρα ακόμη θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας μέχρι την αποκατάσταση του τεχνικού προβλήματος.

Οι πληροφορίες λένε για πολύ σοβαρό τεχνικό πρόβλημα με τους server, οι οποίοι «έσκασαν».

Πάντως τα σενάρια δίνουν και παίρνουν ενόψει του αυριανού κλεισίματος, ουσιαστικά, των ΝΕΩΝ και του ΒΗΜΑΤΟΣ αφου οι εργαζόμενοι πρέπει να λύσουν οικιοθελώς τις συμβάσεις τους.
Απο τον ΔΟΛ κάνουν λόγο για πρόβλημα στον server που θα επιλυθεί σύντομα αλλά κάποιοι δεν αποκλείουν και εσωτερική προβοκάτσια.

 

 

 



Διαβάστε επίσης