Search
Close this search box.
Search

Έρχεται το τέλος των ταχυδρόμων! (video)

Πριν 9 έτη

Τέλος στο επάγγελμα του ταχυδρόμου έρχεται να βάλει το drone εδάφους της εταιρείας “Starship Technologies”.

Το ρομπότ εδάφους, που λειτουργεί με μπαταρίες, θα ξεκινήσει δοκιμαστικά τις διανομές πακέτων στην περιοχή του Γκρίνουιτς, στην Βρετανία και υπόσχεται να παραδίδει μέσα σε 30 λεπτά της χώρας το πακέτο στον αποστολέα του.

Το drone εδάφους μπορεί να διασχίζει το δρόμο αποφεύγοντας τα εμπόδια και μάλιστα σε περίπτωση κλοπής του πακέτου,  θα ειδοποιεί την εταιρεία αλλά και θα φωτογραφίζει τον κλέφτη. Προτού κυκλοφορήσει στους δρόμους του Γκρίνουιτς, η εταιρεία “Starship Technologies” το δοκίμασε στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας και τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά μετά από τρεις χιλιάδες ώρες δοκιμών.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα “Daily Mail”, το μη επανδρωμένο ρομπότ θα ξεκινήσεις τις διανομές πακέτων στην περιοχή του Γκρίνουιτς τον ερχόμενο μήνα. Το ρομπότ αυτό, σε αντίθεση με όλα τα άλλα, δεν μοιάζει στους ανθρώπους, αλλά στις ηλεκτρικές σκούπες. Έχει αποθηκευτικό χώρο στον οποίο χωρούν δύο τσάντες γεμάτες πράγματα.

Οι δημιουργοί του ρομπότ εδάφους είναι οι συνιδρυτές του Skype, Αhti Heinla και Janus Friis, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Dh7NV3T13ig

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.