Search
Close this search box.
Search

Αγγελική Ηλιάδη: Δεν πίστευα στον κορωνοϊό, ο ιός δεν κάνει διακρίσεις κινδυνεύουμε όλοι

Πριν 4 έτη

Θετική στον ιό του κορωνοϊού είναι από τις 17 του μήνα η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη.

Η ίδια μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου τόνισε πως αρχικά ήταν δύσπιστη σε ότι είχε να κάνει με τον ιό, ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως πλέον ντρέπεται για αυτό.

«Οφείλω να παραδεχτώ ότι ήμουν δύσπιστη για όλη αυτή την κατάσταση. Δεν το πίστευα και τόσο και πραγματικά τώρα, ντρέπομαι που το λέω γιατί πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Το καλό είναι να μαθαίνουμε πριν πάθουμε» ανέφερε αρχικά η ίδια.

Στην συνέχεια, η ίδια η οποία βρίσκεται πλέον σε καραντίνα δύο εβδομάδων πρόσθεσε πως η πορεία της υγείας της πηγαίνει πολύ καλά: «Ο ιός σε μένα ξεκίνησε στις 17 του μήνα, τότε ξεκίνησα να έχω τα πρώτα συμπτώματα. Οπότε τώρα πάω προς το τελείωμα. Είχα πυρετό καθημερινά, δέκατα τα οποία προκαλούν απίστευτη εξάντληση, δυσκολία στην αναπνοή, πάρα πολύ βήχα και υπερβολική κόπωση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα της πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Η αλήθεια είναι πως δεν έβγαινα αυτό το διάστημα καθόλου. Είχα τελειώσει τις εμφανίσεις μου, δεν ξενυχτούσα, ήμουν στο σπίτι και ήθελα να ξεκουραστώ. Συναναστράφηκα μόνο με δυο φίλους μου, οι οποίοι έκαναν το τεστ και βγήκε αρνητικό.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως το κόλλησα. Μέτρα προστασίας έπαιρνα πάντα και πρόσεχα πάρα πολύ. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι εγώ δεν πίστευα ότι θα κολλήσω. Πίστευα ότι νοσούν άνθρωποι που είναι πιο επιρρεπείς και πραγματικά δεν το περίμενα. Τελικά αυτός ο ιός δεν κάνει διακρίσεις και κινδυνεύουμε όλοι».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=BZW0VjY4-c0&feature=emb_title

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.